Resist Serum en alle foundations!

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

Ook deze maand heeft Paula’s Choice weer diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment: RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum  met 15% korting en alle Foundations met SPF met 20% korting.            

Verminder de tekenen van huidveroudering!

RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum is een hypermodern serum tegen huidveroudering. Het  bevat krachtige antioxidanten, huidherstellende ingrediёnten en hoog gestabiliseerde retinol, waardoor rimpels minder zichtbaar worden, de huid gladder en steviger wordt en er stralender uit gaat zien. Het stimuleert een gezonde collageenproductie, helpt rode vlekjes ten gevolge van puistjes te vervagen.

De anti-irriterende ingrediёnten kalmeren de gevoelige huid en reduceren roodheid. Het serum heeft een onmiddellijke en langdurige werking. Het werkt uitstekend als primer voor foundation (spaarzaam aanbrengen en even laten drogen voordat make-up wordt aangebracht) Dit serum is  geschikt voor alle huidtypen en natuurlijk 100% vrij van kleur- en geurstoffen.

RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum nu met 15% korting!           

Geef je gezicht een mooie, egale teint!  

Paula’s Choice foundations geven je gezicht een mooie, egale teint en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Al onze foundations bieden een breedspectrum minerale zonnebescherming van minimaal SPF15.

Best Face Forward Foundation SPF15 is bestemd voor de gecombineerde/vette huid en verkrijgbaar in vier fraaie, neutrale tinten. De lichte tot medium dekking zorgt voor een long-lasting, zijdeachtige en matte finish. Er zijn genoeg bestaande kleuren voor elk huidtype (behalve voor de zeer donkere huidskleuren).

All Bases Covered Foundation SPF 15 voor de normale tot zeer droge huid is vochtregulerend en geeft een egale teint met een mooie matte finish. Verkrijgbaar in vijf neutrale tinten. Creëer indien nodig je eigen kleuren door twee of meer tinten te mengen.

Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 voor alle huidtypen. De licht romige formule zorgt voor een mooie egale teint en een frisse, natuurlijke uitstraling met een gladde, satijn-matte finish. Verkrijgbaar in vier zachte, transparante en natuurlijk ogende tinten. Indien nodig, kun je een dun laagje dagcrème onder je foundation aanbrengen.

Al onze foundations zijn 100% vrij van parfum en salicylaten

Nu op alle Foundations SPF 20% korting!

Voor informatie over de juiste kleur foundation die voor jouw teint het meest geschikt is, klik Kies de juiste Paula’s Choice Makeup voor jouw Huid.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef: 

 

Lees ook