The best there is!

01:38 - 00:58
luistertijd 01:38 - leestijd 00:58

 

Carmen presenteert haar wereldberoemde krulset met de nieuwste Tourmaline Technologie: Carmen Salon Professional C5020. Deze nieuwe krulset is naast deze tourmaline technologie uitgerust met keramische rollers en ionen en zorgt voor prachtige krullen en volume!

De speciale Tourmaline technologie zorgt voor een bescherming van de natuurlijke haaroliën. Niet onbelangrijk in een tijd waarin ons haar steeds meer te verduren krijgt (denk aan regen, wind, zon maar ook haarkleuring en de warmte van haarstylers!). De keramische rollers houden de warmte vast waardoor ze langer warm blijven, dit resulteert in een mooiere krul. De ionen ontstaan door geladen elektriciteit. Deze worden op het haar aangebracht zodra de rollers zijn ingedraaid waardoor het haar gaat glanzen, zacht wordt gemaakt en het haar niet meer statisch is. Kortom: Met de Salon Professional carmenset creëer je superglanzende, gezonde krullen!

De krulset wordt geleverd met 6 jumbo-, 8 medium- en 6 kleine rollers. Naast krulspelden, zitten er ook vlinderklemmen bij de set wat het vastzetten van de rollers nog gemakkelijker maakt. In de krulset zit een speciale uitsparing welke bedoeld is om de spelden eenvoudig bij de set te kunnen bewaren.

De Salon Professional heeft een korte opwarmtijd (FAST HEAT) en beschikt over een indicatielampje die aangeeft wanneer de krulset klaar is voor gebruik. De Carmen Salon Professional is handig op te bergen door het snoer klik- systeem aan de achterzijde van het apparaat. € 59,99.

http://youtu.be/XF89W8Si7aA

 

 

Lees ook