Hamsteren maar!

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

De komende twee weken kun je extra veel shoppen bij Etos. Bij aankoop van twee producten van Trind krijg je de tweede gratis! Zo houd je nog eens geld over voor nog meer nagellakjes.

Tijdens deze gure dagen is het belangrijk om je handen zo goed mogelijk te verzorgen. Niets zo vervelend als droge handen. De hand- en nagelverzorging van Trind biedt een oplossing voor het koude najaar. Shop bijvoorbeeld de Trind Hand Repair voor verzorging van je hand of ga voor de Trind Nail Balsam om je nagels weer een boost te geven. De Cuticle Balsam hydrateert je nagels en nagelriemen terwijl de Trind Nail Repair Natural de meest effectieve nagelversterker is. Zo kom jij de strenge winter wel door.

De actie bij Etos geldt van 26 november t/m 2 december op alle Trind producten die in een desbetreffende vestiging aanwezig zijn. Let wel: het Trind assortiment kan per Etos vestiging verschillen.

Lees ook:

 

Lees ook