Geïnspireerd op nieuwste film Miley Cyrus...

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

W.I.C. by Herôme  So Undercover is een sprankelende wintercollectie bestaande uit zes nagellakken, geïnspireerd op de Amerikaanse komediefilm So Undercover met actrice Miley Cyrus. De film is vanaf 20 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Een perfecte collectie om jouw glamourlook tijdens de feestdagen compleet te maken.

Superster Miley Cyrus speelt de stoere tiener Molly met een wel erg ongewone opdracht: infiltreren in een studentenhuis voor de F.B.I. W.I.C by Herôme So Undercover start dan ook met de kleur Molly, een spannende en sprekende glinsterlak vol fijne kleurtjes. Net als Molly komen ook de andere lakken overeen met de vrouwelijke personages uit de film. Becky, gespeeld door Kelly Osbourne, vertegenwoordigt een krachtige en sprekende glinsterkleur. Bizzy, gespeeld door Autumn Reeser is passioneel glinsterend paars en Cotton, door Megan Park, is de luchtige en creatieve zilverlak. Het hoofd van het vrouwenstudentenhuis Summer heeft roze als kleur. De So Undercover collectie sluit af met een parelmoerkleur die staat voor de chique Sasha, gespeeld door Eloise Monford.

W.I.C. by Herôme  So Undercoveris onderdeel van de basiscollectie World Inspired colors bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een limited edition. Deze nieuwste collectie ligt vanaf december in de winkel voor 6,95 euro. Exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

En zullen we nog wat verklappen? Deze kleuren gaan ook heel bij de nieuwe metallic trends voor voorjaar 2013 passen!

Lees ook:

Lees ook