Ontspant en herstelt weefsel na ingrepen

02:46 - 01:40
luistertijd 02:46 - leestijd 01:40


Marie Claire UK:Dit high tech serum met een zuurstofdragend complex ontwikkeld door NASA, gaf onze huid een voller en jeugdige uitstraling!”

 “Supermodellen als Hannah Holman en Bambi Northwood-Blide zweren bij Oxygen Boost na het lopen van veel modeshows.”

 Nichola Joss, huid- en beauty specialist van o.a. Kate Moss en Kate Winslet: “Zuurstof aanbrengen in de huid is het enige dat werkt om de vermoeidheid bij modellen en actrices weg te werken. Ik gebruik daarvoor Oxygen Boost van NuBo in combinatie met diepe massage”

 

NuBo – Plumping Oxygen Boost

Het serum om  snel vermoeidheid weg te werken!

Een super krachtige behandeling met zuurstof plasma die de circulatie stimuleert en een hoge dosis zuurstof aan de huidellen afgeeft. Er wordt een diepe voeding met zuurstof aan de huidcellen gegeven. Dit helpt om gelaatsspieren te ontspannen.

 Hoofdingrediënten

Zuurstof Plasma – Zuurstof plasma is in staat om zuurstof aan de huidcellen af te geven. Zuurstof plasma staat bekend om het hebben van anti-inflammatoire kwaliteiten, het bevorderen van het herstelproces van de huid en hypoallergene eigenschappen. Zuurstof plasma stimuleert de stofwisseling van de huidcellen en zorgt voor een mild Botox-achtig effect.

Hoe te gebruiken

Gebruik wanneer de huid eruit ziet of deze behoefte heeft aan een zuurstof boost. Aangeraden wordt om vervolgens de Hydrating Lipids Complex te gebruiken om een blijvend vol “3D” effect te creëren. 15 ml € 90,-

Over NuBo

NuBo is in het Engelse Harrods ontstaan en staat in de top 10 van best verkopende verzorgingsproducten van het beroemde warenhuis.

NuBo doet echt wonderen met haar revolutionaire lijn van cosmetica producten. NuBo is toonaangevend op het gebied van cosmetica innovatie, samenstelling van ingrediënten en zorgt voor verbluffende  resultaten. De luxe producten van NuBo zijn puur, eerlijk en schoon samengesteld en daarmee volledig vrij van parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfaat, agressieve schoonmaakmiddelen), irriterende Petro-chemicaliën en synthetische kleur-en geurstoffen.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook