Voor actieve celstimulatie – onder je dagelijkse verzorging

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Neoderma is in Nederland beroemd geworden met haar biologische peeling: Bio-Peeling. Een natuurlijk product op basis van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Het prachtige mechanisme van deze peeling is erop toegespitst om geen vervelling te laten optreden en ook geen roodheid. En het is toepasbaar op alle huidcondities.

Wondermiddel: perfluorcarbon

Een ander product waarmee Neoderma zeer bekend werd is de Blue Blood Gel. Op basis van Perfluorcarbon. Deze stof is in staat om de huid op milde maar zeer effectieve wijze een stimulans te geven ook in de diepere huidlagen. Sinds het werd geïntroduceerd in de jaren negentig zijn heel wat huidjes die te lijden hadden onder voortijdige veroudering en acne opgeknapt.  Deze gel, waaraan ook vitamine E, Perzikpitolie, panthenol en allantoine is toegevoegd, verbetert het metabolisme van de huidcellen, activeert immuniteit van de huid en activeert de productie van collageen en elastine, aldus Neoderma.

Het mooie van deze gel is dat je hem gewoon onder je dagelijkse verzorging kunt aanbrengen. Op je gezicht, rond de ogen, en zelfs op je gehele lichaam. Hij is geschikt voor alle huidcondities, zelfs bij eczeem, en voor alle huidkleuren. Ook ideaal na ontharing en na scheren – dus ook voor de man!

Mail ons en win dit product!

Verklap ons jouw beste huidverzorgingstip ooit, en maak kans op een tube Blue Blood Gel ter waarde van € 47,20 voor 50 ml. Ga hier direct naar het win-formulier.

********

Over Neoderma

Neoderma betekent letterlijk ‘nieuwe huid’ en dit merk wordt alleen via schoonheidssalons verkocht. Neoderma-schoonheidsspecialisten staan bekend om hun kennis; het zijn stuk voor stuk goed opgeleide vakvrouwen en –mannen.

De producten en behandelingen hebben een huidvernieuwend resultaat. Er zijn in totaal acht behandelconcepten, die allemaal gebaseerd zijn op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ga voor meer informatie naar de website van Neoderma en/of bezoek de Facebook pagina voor het laatste nieuws.

 

Lees ook