Waarom Nederland niet?

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Dermalogica heeft afgelopen week haar eerste concept space van de Benelux in Antwerpen geopend. In deze winkel worden de beproefde concepten als Face Mapping, Skin Bar, microZone en skin treatments aangeboden. “Met de opening van dermalogica Antwerpen kunnen we de wensen van de consument beter in kaart brengen en daar sneller op in gaan springen”, zegt algemeen directeur Marcel Tuerlings. “De concept space wordt ons visitekaartje, een plek waar we de consumenten ontmoeten.”

Dermalogica laat BeautyJournaal weten dat de store er zeker niet alleen voor de Belgen is. “De stad trekt juist ook veel Nederlanders. Voor ons dus een geschikte en centrale plek om beide groepen consumenten te kunnen bedienen. Bovendien bevindt de concept space zich middenin een winkelgebied waar veel soortgelijke kwaliteitswinkels zitten.”

Bij de concept space kunnen klanten op afspraak een body treatment of skin treatment voor gezicht of rug ondergaan, eventueel aangevuld met aan met één of meerdere Touch Therapies voor een ontspannen wellnessgevoel. Maar ook spontaan even binnenlopen om rustig te winkelen is mogelijk.

Het gebied de Wilde Zee waar Dermalogica Antwerpen is gevestigd, trekt jaarlijks 1,5 miljoen bezoekers. Het adres is Schrijnwerkersstraat 17, 2000 Antwerpen. Dermalogica laat BeautyJournaal nog weten dat er voorlopig geen plannen om in Nederland een concept space te openen. “We hopen juist door de keuze van Antwerpen de Nederlandse consument ook daarheen te trekken.”

Lees ook:

Lees ook