Letterlijk ‘schitterende’ make-up…

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

L’Oréal Paris komt met de weelderige Diamantissime make-upcollectie die is samengesteld met producten die verrijkt zijn met écht diamantpoeder. Het effect is een zeldzame sprankelende finish. Door de intense, sterke weerkaatsing van het licht ontstaat een spectaculaire glinstering zoals nooit eerder vertoond.

De Diamantissime make-upformules van L’Oréal bevatten echt diamantpoeder. In combinatie met een hoge dosering glansdeeltjes verschijnt een uitzonderlijke glinstering. Het resultaat is een prachtige sprankeling voor zowel lippen, nagels en ogen. De lijn bestaat uit nail art stickers, kleurrijke lipstick, een volume mascara en een oogschaduw.

Color Riche Diamantissime Nails
Een luxe manicure overtreft alles. Met twee juweeltjes van 3D nail art stickers creëer je de meest sophisticated super-de-luxe naildo. De nail art stickers zijn verkrijgbaar in 012 Diamant Eternel en 015 Oh My Dreams.Prijs 7,99 euro.

Color Riche Diamantissime
Om de lippen net zo spectaculair te laten schitteren, zorgt de unieke gepatenteerde diamantstoftechnologie voor een sluier van licht op de huid, een glinsterende’ ‘injectie’ op basis van diamantpoeder en glansdeeltjes. Deze lipstick is verkrijgbaar in 321 Opal Nude en 325 Feeric Fuchsia. Prijs 14,99 euro.

Volume Million Dollar Lashes Diamantissime
Ontdek de allereerste volume mascara van L’Oréal die verrijkt is met diamantpoeder voor de creatie van een glinsterende, intense blik. De parelmoerachtige textuur hult de wimpers van wortel tot punt in een hoogglans finish en zorgt daarnaast voor intense volume, verlenging en een perfecte separatie. Prijs 17,28 euro.

Color Infallible oogschaduw
Zet je ogen in de spotlights met een waanzinnige zilveren glinstering welke voor een oogverblindend effect zorgt. De Color Infallible is verkrijgbaar in 015 Flashback Silver voor 11,29 euro.

Lees hieronder meer Kerstnieuws.

 

Lees ook:

Lees ook