Ongelooflijke ‘wet & dry’-samenstellingen

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

Clarins is dit najaar op de markt gekomen met 16 nieuwe tinten uit de Mono oogschaduwcollectie, Ombre Minérale € 18,82. Met deze mono’s kunt u gaan voor een natuurlijk of chique look, een verfraaiing voor intens mooie en vrouwelijke ogen.  Sprankelende resultaten met een vleugje ondeugd, veel tederheid of een beetje lol. Draag de kleur alleen of meng ze, aan u om te beslissen welke look u gaat dragen!

Ongelooflijke ‘wet & dry’-samenstellingen

Deze mono’s zijn crèmeachtig zacht en eenvoudig aan te brengen en te mengen. Voor een intenser kleurresultaat brengt u de oogmake-up licht vochtig aan.

Tip: Eclat Minute Base Fixante Yeux € 23,39 is de basis voor oogmake-up. Uw ogen krijgen een stralende blik dankzij het Eclat 3D-pigment. Uw oogmake-up is eenvoudig aan te brengen, de kleuren zijn nog intenser en houden urenlang. Natuurlijk kan dit product ook alleen gebruikt worden, erg handig op dagen dat u niet heel veel zin of tijd heeft om u op te maken.

Op zoek naar een sprankelend uiterlijk?

Laat Ombre Minérale ’01 Sparkle White’ uw dagen en nachten verlichten. Deze highlighter kan alleen of over een andere tint aangebracht worden. Breng deze kleur net onder de wenkbrauwen en de binnenste ooghoek aan, u creëert op deze manier een vleugje sprankeling!

De finishing touch!

De wenkbrauwen zijn zeer belangrijk in het gezicht. Wenkbrauwen zorgen voor expressie, creëren extra schoonheid en zorgen, als ze goed worden opgemaakt, voor een verjonging (lift).

Kit Sourcils Palette Pro € 40,68 is een handige kit met zes onmisbare producten: wenkbrauwpoeder en oogschaduw, wenkbrauwwax en -borsteltje, een dubbele applicator en een mini-epileerpincet. Allemaal zeer gebruiksvriendelijk, professioneel en efficiënt.

Hoe creëert u de perfecte wenkbrauw:

1. Zet een punt in je wenkbrauw door een potlood langs je neus te houden.

2. Zorg dat je een knik en dus hoogste punt creëert, leg het potlood net langs het uiteinde van de iris en plaats een punt aan de bovenzijde van de wenkbrauw.

3. Leg vervolgens het potlood langs het puntje van uw neusvleugel langs de onderste wimperrand om te bepalen waar uw wenkbrauw dient te eindigen.

Vervolgens vult u de wenkbrauw op met het wenkbrauwpoeder. Het gaat uiteindelijk om de knik (hoek) in de wenkbrauw. Uiteraard bepaalt u zelf uw smaak; hoe donker, licht, dik, dun of lang  uw de wenkbrauwen wilt hebben.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

 

Lees ook