Schriftelijk, via Skype of de webcam

03:17 - 01:58
luistertijd 03:17 - leestijd 01:58

Persoonlijk advies nodig? De Beauty Adviseur van Paula’s Choice helpt je de juiste producten te vinden voor jouw huid!

De werkwijze is heel eenvoudig: Je maakt online een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze Beauty Adviseur.

Ons doel bij Paula’s Choice is dat je de allerbeste verzorging  voor jouw huid vindt. We willen je zoveel mogelijk (eerlijke!) informatie geven over de huid en huidverzorging. Er staat al veel te lezen op onze website en voor veel vragen kun je ook terecht bij ons deskundige team van de  klantenservice. Maar geen enkele huid is hetzelfde en daarom kan het zijn dat je een meer specifiekere vraag hebt over jouw huid en/of huidverzorging. Bijvoorbeeld over (de werking van) een specifiek Paula’s Choice product of welk Paula’s Choice product geschikt is voor jouw huid(probleem. Voor dit soort vragen kun je vanaf oktober wekelijks terecht bij de Beauty Adviseur van Paula’s Choice.

Hoe werkt het?     
De Beauty Adviseur neemt de tijd voor jouw vraag (20 min.), bespreekt samen met jou je huid(probleem) en helpt je bij het vinden van de juiste Paula’s Choice huidverzorgingsproducten.

Als je kiest voor een gesprek via Skype en je hebt een webcam, dan kun je er ook voor kiezen een videogesprek te voeren. Zo kan de Beauty Adviseur met je meekijken naar je huid en je een huidverzorgingsadvies op maat geven.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze service.

Een afspraak maken is heel gemakkelijk: Dit kan online en op een moment dat het jou goed uitkomt!

Stap 1: Kies een datum
Stap 2: Klik op een voor jou geschikt tijdstip
Stap 3: Vul je gegevens in, stel je vraag en kies de contactmethode (via Skype of telefoon)
Stap 4: Nadat je akkoord bent gegaan met de boeking wordt je afspraak bevestigd per e-mail.
Onze Beauty Adviseur neemt op het afgesproken tijdstip contact met je op.

Wil je je afspraak annuleren of verzetten? Doe dit dan tenminste 24 uur van tevoren. Dit kan via een link in de bevestigingsmail die je ontvangt.

Heb jij een vraag voor onze Beauty Adviseur?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Kijk voor de beschikbare tijden en het maken van een afspraak op: www.paulaschoice.nl/boek-een-consult

Ben je benieuwd naar de huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice en oplossingen voor veel voorkomende huidproblemen zoals rosacea, keratosis pilaris, puistjes, mee-eters, een door de zon beschadigde huid? Bezoek dan de website van Paula’s Choice.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

 

 

Lees ook