Vooral de lipsticks gaan hard

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

Marilyn Monroe, het pseudoniem van Norma Jean Mortenson, blijft een bron van inspiratie. Dit jaar gaat het 50-jarige jubileum van het overlijden van de platinablonde legende zeker niet opgemerkt voorbij. Sinds 6 oktober heeft M.A.C. de Monroe lijn, en wat denk je? De lipsticks zijn na een dag al in diverse winkels uitverkocht. Dat wordt rennen dus – en zoeken.

Na een aantal samenwerkingen met levende sterren als Lady Gaga, Fergie en Cindy Lauper eert M.A.C. dit jaar de overleden Hollywoodster met de M∙A∙C Marilyn Monroe collectie. Deze nieuwe lijn bestaat uit verschillende producten als een lipstick, mascara, een wenkbrauw-, kohl-, en oogpotlood, een wenkbrauw borsteltje, eyeliner, een lippenceel, lipgloss, poeder, blush en nagellak in de meest verleidelijk kleuren. Denk aan vuurrode lippen en diepzwarte mascara. En de valse wimpers mogen absoluut niet ontbreken.

Alle producten zitten in een matzwarte verpakking inclusief een afbeeldingen Marilyn Monroe en haar handtekening als een rood logo. Prijzen variëren van 13,50 euro (nagellak) tot 28 euro (poeder). Check ook ionline wat er nog te koop is.

Lees ook:

 

Lees ook