20% korting op selftan en cleansers

03:16 - 01:57
luistertijd 03:16 - leestijd 01:57

Ook deze maand heeft Paula’s Choice weer diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment. In oktober staan de promoties in het teken van de verzorging van de huid na de zomer.

Zachte bruine benen
Wil je die mooie kleur op je benen vasthouden? Gebruik dan Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel voor een natuurlijk ogende, egaal gebronsde gloed. De lichtgewicht geltextuur is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. De natuurlijke carameltint toont aan waar de gel al is aangebracht. De kleuren variëren van licht tot halfdonker maar hoe de kleur er uiteindelijk op je huid uit zal zien, hangt af van de reactie die de werkzame stof (dihydroxyaceton) aangaat met het proteïne dat zich in de bovenlagen van je huid bevindt. Het product is te gebruiken op gezicht en lichaam.

Je brengt de Self-Tanning Gel telkens op een klein oppervlak van een schone droge huid vloeiend en gelijkmatig aan. Wacht een uur voordat je je aankleedt of naar bed gaat om vlekken te voorkomen. Let op: zelfbruinende producten beschermen je niet tegen zonnestraling. Dus gebruik er overdag altijd een product mét zonnefilter overheen. Alleen in oktober met 20% korting! Bezoek de website van Paulas Choice.

Nieuwsgierig? Lees dan ook onze uitgebreide tips en informatie over Paula’s Choice  zelfbruinende gel.

Een mooie huid begint met een topreiniger
Een mooi gezicht is een schoon gezicht. Het is daarom belangrijk je gezicht elke dag goed te reinigen met een gezichtsreiniger. Het liefst twee keer per dag. ‘s Avonds verwijder je make-up of overtollig talg en ’s morgens verwijder je de dode huidcellen die in de nacht zijn afgestoten. Met de reinigers van Paula’s Choice verwijder je de meeste make-up moeiteloos van je gezicht. Voor hardnekkige make-up kunnen je het beste een make-up remover op siliconenbasis gebruiken, zoals de Gentle Touch Makeup Remover van Paula’s Choice. Masseer de remover zacht kloppend met ronddraaiende bewegingen in en gebruik daarna een van de zeven milde, effectieve, in water oplosbare gezichtsreinigers van Paula’s Choice voor een zachte en stralend schone huid. Alle  gezichtsreinigers zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Benieuwd naar de diverse gezichtsreinigers van Paula’s Choice. Alleen in oktober 15% korting op alle gezichtsreinigers!Bezoek de website van Paula’s Choice.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.paulaschoice.nl/mynewsletter

 

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook