Make-up

Ga! Meesterlijk – design en ambacht event dit weekend Amsterdam

Mode, food en toegepaste kunst 27-30 september

Vanochtend was ik bij de persopening van het Meesterlijk event in de Westergasfabriek in Amsterdam. Een heerlijk beursje waarin mode, healthy slow foods en toegepaste kunst samen komen. Om te laten zien wat een ambachtswerk er op dit terrein in Nederland te vinden is. Glasontwerpers, textielontwerpers, meubelontwerpers, modeontwerpers, juwelenmakers. Zo leuk! Je kunt er rechtstreeks kopen.

vlnr: kandelaars met chocolade omgeven van Paul de Vries, nomadische (make-up)tafeltjes van Melchior van Dansik ( i love them!), Pitritvazen van Daniel Hulsbergen, wandkleden en geweven stoffen van Marianne van Heeswijk

Ook de Amsterdam Fashion Week doet mee door een serie lezingen onder de noemer Masters in Fashion te laten verzorgen door o.a. Frans Molenaar, Paul Schulten en Puck & Hans. Op zaterdag is er ook een shoppingevent met collecties van Walter van Beirendonck. Ohja, ga ook even langs bij de juwelendesk van Daniel Moesker, een jonge Nederlandse ontwerper!

foto rechts: 3  D printdesign met nylon van Ineke Otte. foto links wellicht leuke inspiratie om van je eigen make-upkwasten een ketting te maken?

Lees meer op www.meesterlijk.nu

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen