shop Bergman Beauty Care Aqua Injection Intense Moisturizing Serum Een onvoorstelbaar goed hybride product: een toner-serum met krachtige hydraterende eigenschappen. Bekijken Altijd gedacht dat het kapsel van onze koningin erg gedateerd was? Dan heb je het deze lente fout. Volgens ontwerper Karl Lagerfeld voor Fendi hebben wij het dit jaar helemaal mis.In zijn spring/summer 2012 […]

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Altijd gedacht dat het kapsel van onze koningin erg gedateerd was? Dan heb je het deze lente fout. Volgens ontwerper Karl Lagerfeld voor Fendi hebben wij het dit jaar helemaal mis.In zijn spring/summer 2012 show liet hij de modellen met à la hitchcock geïnspireerde kapsels de catwalk overlopen. Verantwoordelijk voor het kapsel is haarstylist Sam McKnight. Stiekem denken wij bij BeautyJournaal dat Sam McKnight fan van onze koningin is, want zeg nou zelf, het is helemaal Beatrix.


Het kapsel

Het kapsel wordt door Sam McKnight omschreven als een gestructureerde bouffant vorm voor de lente. Het haar wordt geprepareerd met Frédéric Fekkai Coiff Bouffant Lifting & Texturizing Spray Gel voor het effectief terug kammen van het haar. Het haar werd terug gekamd en vervolgens werd het haar naar binnen gevouwen voor een faux bob effect. Een interessante haar keuze voor de lente en wie weet hebben wij het geheim van koning Beatrix ook wel ontrafeld.

Een ding is zeker, als dit echt een trend zou worden, zou het ook weer een ware opleving van de haarspray betekenen. Als….

Lees ook:

Lees ook