Wilt u een huid die straalt en een gezonde, jeugdige uitstraling heeft? Welkom bij Sense Huidverbetering & Huidverjonging Sense huidverbetering & huidverjonging is een exclusieve schoonheidssalon die gevestigd is in Oosterhout (N-Br).

03:25 - 02:03
luistertijd 03:25 - leestijd 02:03

Wilt u een huid die straalt en een gezonde, jeugdige uitstraling heeft?

Welkom bij Sense Huidverbetering & Huidverjonging

Sense huidverbetering & huidverjonging is een exclusieve schoonheidssalon die gevestigd is in Oosterhout (N-Br). Sense bestaat ruim 10 jaar en wordt gerund door anti-ageing specialiste Helma Beerepoot. Het bedrijf is een eenmanszaak en kenmerkt zich dan ook door kleinschaligheid met nadruk op persoonlijke begeleiding, toegankelijkheid en professionaliteit in een ontspannen en sfeervolle ambiance. Het bedrijf is goed te bereiken en is voorzien van eigen parkeergelegenheid.

Pascaud Experience Instituut

Sinds ruim een jaar is Sense toegetreden tot één van de selecte, gecertificeerde Pascaud Experience Instituten in Nederland. Daarmee voldoet Sense aan de hoge kwaliteitseisen die Pascaud stelt op het gebied van vakbekwaamheid en professionaliteit.

Alle bijscholingen die nodig zijn om up to date te blijven worden door Helma gevolgd zodat de cliënt ten alle tijden in goede handen is. Het draait om zeer vernieuwende anti-ageing technieken die hedendaags een rol spelen. Een anti-ageing concept voor cliënten die serieus meer resultaten willen bereiken maar de stap naar een cosmetisch arts een brug te ver vinden.

Anti-ageing concept

De productlijn bestaat uit Cosmeceuticals (verzorging van buitenaf), Nutriceuticals (opbouw van binnenuit) en Instituutbehandelingen.

Met geavanceerde apparatuur en behandeltechnieken kan de huidconditie aanzienlijk verbeterd worden op alle vlakken (denk aan rimpels, grove poriën,verslapping, pigmentvlekken, ontstekingen, rode adertjes, grauwe huid en wat al niet meer).

PascaudLite Softlaser

Onder het anti-ageing concept valt bv. het liften en verstevigen van het gezicht, verstrakking van oogcontouren en behandeling van vochtwallen. De PascaudLite Softlaser levert hierbij bijzondere resultaten op. Door biostimulatie wordt het energieniveau van de huidcel verhoogd. Dit levert al na de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat op.

Ook kan afhankelijk van het beoogde resultaat gekozen worden voor andere technieken of combinaties hiervan zoals Mesotherapie (algehele huidverbetering), BioSkinJetting (natuurlijke rimpelcorrectie), LED Chromo & Infraroodtherapie, Professional Peeling en Bindweefselmassage.

MAC-vision-sensor huidanalyse

Met een geavanceerd computerprogramma worden er digitale foto’s gemaakt waarbij rimpels, poriën, vlekjes, zonschade, elasticiteit, vochtgehalte en talgproductie exact in kaart worden gebracht. Pas hierna wordt een product & behandeladvies met u besproken waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke wensen. Samenwerking is immers de sleutel voor succesvolle resultaten!

Als u nieuwsgierig bent naar uw huidconditie en evt. mogelijkheden wilt bespreken voor huidverjonging, dan kunt u t/m december 2012 gebruik maken van de aanbieding om gratis een MAC-vision huidanalyse te laten uitvoeren en een Professional Treatment te ondergaan.

Speciale Beautyjournaal prijs euro 75,00!

 

Kijk voor meer informatie op www.sense-huidverzorging.nl. U bent van harte welkom!

Helma Beerepoot, Merijntje Gijzenstraat 44, 4906 EA Oosterhout (N-Br), T.: 0162 – 438455, E.: info@sense-huidverzorging.nl, I.: www.sense-huidverzorging.nl

*********

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook