hannah Active Cream pakt het probleem aan bij de bron De vorming van acne ontstaat door een verhoogde talgproductie, gevolgd door een overmatige verhoorning en het niet af kunnen vloeien van talg. Hierdoor komt dit talg in gezond huidweefsel terecht en kan de propioni bacterie (welke acne veroorzaakt) zijn gang gaan. De zon kan soms […]

01:56 - 01:10
luistertijd 01:56 - leestijd 01:10

hannah Active Cream pakt het probleem aan bij de bron

De vorming van acne ontstaat door een verhoogde talgproductie, gevolgd door een overmatige verhoorning en het niet af kunnen vloeien van talg. Hierdoor komt dit talg in gezond huidweefsel terecht en kan de propioni bacterie (welke acne veroorzaakt) zijn gang gaan. De zon kan soms ook na overmatige blootstelling dezelfde reactie van de huid veroorzaken. De Active Cream werkt normaliserend op al deze facetten en is in te zetten bij alle indicaties van acne en ontstekingsreacties van de huid door de peelende, desinfecterende en hydraterende werking van de Active Cream.

 

Drukt acne structureel en effectief de kop in

Door op alle fronten te werken kan acne structureel gereduceerd worden. Het multifunctionele ingrediënt Seboclear is verantwoordelijk voor een normalisatie van de talgafscheiding, samen met het natuurlijke Berberis Aquifolium (zuurbes) extract. Plantago Major verhoogt het vochtvasthoudende vermogen en reduceert daardoor het verhoorningsproces. Tevens bevat de Active Cream salicylzuur welke zuivert en sterk remmend werkt op het verhoorningsproces van de huid en indirect de doorbloeding stimuleert. De combinatie van licht toegenomen doorbloeding en de toevoeging van kamille extract kalmeert de huid en bevordert het huidherstel actief.

Help de huid haar juiste activiteit/functie terug te krijgen met de Active Cream voor een gave en gezonde huid. Ter ondersteuning kunnen de behandelingen van de huidcoach,  Active Dry en/of Active Lotion worden ingezet.

hannah Active Cream is verkrijgbaar voor € 31,-/100ml bij de hannah huidcoaches. Kijk voor meer informatie op www.huidcoach.nl.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws van hannah.

Lees ook