Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment.

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment. Deze maand staan de promoties in het teken van de  gevoelige gezichtshuid en de zeer droge lichaamshuid!

Heb jij een gevoelige huid? Kies dan voor de producten van de Earth Sourced-lijn met 98%-99% natuurlijke ingrediënten!

Earth Sourced van Paula’s Choice is een groene productlijn, speciaal ontwikkeld voor mensen die het liefst natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruiken. De exclusieve technologie achter de formule combineert het beste van de natuur met de moderne wetenschap.

Veel natuurlijke producten bevatten irriterende ingrediënten die slecht zijn voor de huid. Earth Sourced producten bevatten 98-99% geheel natuurlijke ingrediënten (waaronder een combinatie van krachtige antioxidanten) waarvan is bewezen dat ze veilig en effectief zijn, maar óók de huid goed verzorgen, de collageenproductie stimuleren én helpen de ouder wordende huid te verstevigen. Ze irriteren niet, zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen en zijn geschikt voor verschillende huidtypen. En ideaal voor een gevoelige huid, bij rosacea of een lichte vorm van eczeem.

De lijn bestaat uit:  Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel, Earth Sourced Perfectly Natural Refreshing Toner en Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer.

In september krijg je op elk Paula’s Choice Earth Sourced product 20% korting!

Heb je last van erg droge plekken op je lichaam? Dan is dé oplossing: Beautiful Body Butter!

Deze zeer verfijnde verzorgingscrème doordrenkt de zeer droge huid met weelderige, verzachtende werkstoffen en vormt tevens  een beschermend laagje. De luxueuze, dikke formule hydrateert de extreem droge huid en helpt de huid zichzelf te herstellen en weer gezond te worden. De crème bevat een kwaliteitsmix van plantaardige oliën, notenboters (inclusief cacaoboter) siliconen en anti-irriterende werkstoffen om de meest hardnekkige problemen zoals ruwheid, kloofjes en een gebarsten huid te verhelpen. Het product is ook zeer geschikt voor de behandeling van eczeem-achtige plekjes. Je kunt de Beautiful Body Butter zelfs voor je gezicht gebruiken, maar de dikke structuur is eigenlijk het meest geschikt voor gebruik op het lichaam.

Beautiful Body Butter is uitstekend om na het douchen of baden het vocht in de huid vast te houden. De uitgedroogde huid voelt meteen weer glad en goed beschermd aan.

In september op Paula’s Choice Beautiful Body Butter 20% korting!

Bestellen kan via www.paulaschoice.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via http://www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook