Dit jaar bestaat Eau Dynamisante 25 jaar. Happy birthday! Eau Dynamisante is ontwikkeld in 1987 dankzij de intuïtie van Jacques Courtin, de oprichter van Clarins. Deze geur was de eerste Eau de Toilette die de geur en verzorgende eigenschappen van planten combineerde. Dit idee was voor het eerst onderzocht en ontwikkeld door Clarins… Eau Dynamisante […]

03:27 - 02:04
luistertijd 03:27 - leestijd 02:04

Dit jaar bestaat Eau Dynamisante 25 jaar. Happy birthday!

Eau Dynamisante is ontwikkeld in 1987 dankzij de intuïtie van Jacques Courtin, de oprichter van Clarins. Deze geur was de eerste Eau de Toilette die de geur en verzorgende eigenschappen van planten combineerde. Dit idee was voor het eerst onderzocht en ontwikkeld door Clarins… Eau Dynamisante is dan ook een verzorgende geur.

Vitaliteit, frisheid en stevigheid.

Eau Dynamisante onthult eerst haar frisse en sprankelende geur maar al snel zal je merken dat deze geur ook andere waardevolle eigenschappen bevat. Het maakt de huid subtiel zacht en parfumeert. De spray kan dan ook op ieder moment van de dag over het gehele lichaam gebruikt worden. Eau Dynamisante stimuleert de geestelijke gesteldheid, geeft energie en heeft voordelen voor de huid.

Altijd in de mode.

25 Jaar na de lancering heeft deze unieke verzorgende geur zijn charme nog altijd behouden en is in meer dan 130 landen verkrijgbaar. Deze unisexgeur weet nog altijd wereldwijd vrouwen en mannen voor zich te winnen. De mythische rode flacon is inmiddels een echte klassieker geworden.

Happy Birthday, limited edition! Eau Dynamisante Eau du Cœur.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Clarins een mythische rode flacon ontwikkeld die vrijgevigheid symboliseert, het leven laat schitteren en ultieme vrouwelijkheid belichaamt. Haar sprankelende lovertjes benadrukken de sensualiteit van haar vorm. Eau Dynamisante heeft er nog nooit zo betoverend uitgezien.

Eau Dynamisante, een complete huidverzorgingslijn

‘Heerlijk na het sporten!’

Clarins biedt een complete lijn huidverzogingsproducten aan. De dames van het Clarins team in Nederland vertellen: ‘Het zijn heerlijke producten om te gebruiken na het sporten, Eau Dynamisante spray om je lichaam mee in te sprayen en vervolgens uit te smeren. De bijpassende deodorant en de heerlijke Mousse Douche zijn producten die hier perfect bij passen.’

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook