shop Bergman Beauty Care Time Stop Day & Night Rebuilding Cream Wat een topcrème met o.a. betaglucan voor de drogere, menopausale huid Bekijken Tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen 6 september 2012 droeg Rihanna een nieuw special design op haar nagels van het nailartcoating-merk Minx. Een biljet van 100 dollar en […]

00:38 - 00:23
luistertijd 00:38 - leestijd 00:23

Tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen 6 september 2012 droeg Rihanna een nieuw special design op haar nagels van het nailartcoating-merk Minx. Een biljet van 100 dollar en met deze versierde handjes nam ze de prijs for We found love in ontvangst.

Het werk was verricht door de Los Angeles nailstyliste Kimmie Kyees, die onder andere ook het nagelwerk voor Katy perry, Lady Gaga en Fergie verzorgt.

Meer Rihanna nieuws:

Lees ook