Voor elke huidconditie de juiste lotion De basis van huidverbetering is een goede nareiniging van de huid.

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

Voor elke huidconditie de juiste lotion

De basis van huidverbetering is een goede nareiniging van de huid. Met de juiste lotion ligt dit voor iedereen binnen bereik. Bij acne of een verouderde huid kan de huid vaak droog en verdikt zijn, net als na blootstelling aan de zon. Hierdoor worden werkzame stoffen niet goed door de huid opgenomen en zal er minder effect behaald worden. Daarnaast kan de huid sneller irriteren en kwetsbaarder aanvoelen. Met de Sensitive Skin Lotion of Active Lotion wordt de huid optimaal ontvankelijk voor de huidverbeterende producten die aansluitend worden aangebracht, zonder de essentiële hoornlaag aan te tasten.

Sterke kalmering voor een goede weerstand

Sensitive Skin Lotion is een pH-regulerende, verfrissende, zuiverende lotion die de weerstand van de huid verhoogt. De milde lotion bevat Aloë Vera (reguleert de vochtbalans en activeert de celwerking), kamille (kalmeert en beschermt), komkommer (zuivert en verkoelt) en Toverhazelaar (adstringeert en antiflammatoir) om kalmering tot stand te brengen.

Krachtige stimulatie voor opvallend huidherstel

Vettere, verhoornde en/of onzuivere huidcondities vragen om een actievere aanpak. Active Lotion reinigt en peelt de huid intensief en stimuleert de doorbloeding, waardoor huidherstel optimaal wordt bevorderd. Deze geavanceerde formule bevat salicylzuur (werkt verwekend op de verhoornde huidlaag), glycolzuur (herstelt de pH-waarde, verfijnt de poriën en peelt), kamfer (zuivert) en menthol (verkoelt en verkwikt). De huid is na gebruik zachter, gladder en toegankelijker, waardoor het huidherstel sneller geactiveerd kan worden met de juiste huidverbeterende producten.

Elke huid een kans

Kies voor de kracht van Active Lotion of juist het milde van Sensitive Skin Lotion, afhankelijk van de wens van uw huid. Wilt u weten wat het beste bij uw huid(conditie) past? Ga naar www.huidcoach.nl voor een huidcoach bij u in de buurt.

hannah Sensitive Skin Lotion (€ 17,50/50ml en € 25,-/200ml) en Active Lotion (€ 21,-/50ml en € 35,-/125ml) zijn verkrijgbaar bij de hannah huidcoaches!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws van hannah.

Lees ook