shop La Roche Posay Cicaplast B5 Concentrate spray Heb je wel behoefte aan de kalmerende en verzorgende eigenschappen van een bodymilk, maar niet aan de vettigheid? Dan is deze spray van La Roche Posay met 5% panthenol een geweldige uitkomst! Bekijken Cosmetics Design meldt deze week dat tijdens de 244ste National Meeting & Exposition of […]

00:26 - 00:15
luistertijd 00:26 - leestijd 00:15

Cosmetics Design meldt deze week dat tijdens de 244ste National Meeting & Exposition of the American Chemical Society een nieuwe militaire camouflage make-up is ontwikkeld die niet alleen de zichtbaarheid van de strijder verkleint maar ook de kans op huidverbranding door bomexplosies afremt. Deze uitvinding van de Universiteit van Missisippi is tevens interessant voor brandweermannen.

Het gaat om een speciale silicone. Lees er hier meer over.

Lees ook