shop Pascaud Repair Complex nachtcrème Monique is groot fan van dit serum en de ontwikkelaarster ervan, Mardge Pascaud, dus ook! Deze herstellende crème stimuleert de reparatie van collageen en elastine, zorgt voor betere werking van de huideigen reparatie-enzymen, helpt bij herstel na peelings, en geeft glow aan de huid. Met o.a. foliumzuur, B-vitamines, lactobacillus (probiotica) […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Glansgevende producten voor alle haartypen, heerlijk! Sebastian heeft om ons te inspireren een prachtig magazine gemaakt waarin ze haar bronnen van vertier laat zien: een wereld vol gekke glitter en glans – van architectuur (W hotel Londen), tot diva’s (Lady Gaga) tot kekke cafees (Yaffe cafe in New York). En als grootste glitter en glansinspirator: zonnebrillenontwerper Kerin Rose!

In het assortiment zijn een Trilliance shampoo (20,50) en conditioner (24,60) opgenomen die de schubbenlaag van de haar weer sluiten zodat de glans optimaal kan worden. Er is een stylingproduct Shine Crafter (17,-), een modelleerwax met extract van bergkristal. Kan zowel op nat als droog haar gebruikt worden. Droog om te modelleren en definieren, nat als basis voor het fohnen. Geeft het haar een glinsterende glans.

Al langer in het assortiment zijn de Trilliant (25,80), een thermisch beschermings- en glans complex, de Shine Define hairspray (20,-), de Halo Mist (27,80), een gewichtloze glansspray met uv filter en een Liquid Gloss voor hoogglans (31,50).

Lees ook BeautyJournaal’s trendmagazine najaar 2012 INSPIRE 2!

klik op de foto om er naartoe te gaan:

Lees ook