shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Glansgevende producten voor alle haartypen, heerlijk! Sebastian heeft om ons te inspireren een prachtig magazine gemaakt waarin ze haar bronnen van vertier laat zien: een wereld vol gekke glitter en glans – van architectuur (W hotel Londen), tot diva’s (Lady Gaga) tot kekke cafees (Yaffe cafe in New York). En als grootste glitter en glansinspirator: zonnebrillenontwerper Kerin Rose!

In het assortiment zijn een Trilliance shampoo (20,50) en conditioner (24,60) opgenomen die de schubbenlaag van de haar weer sluiten zodat de glans optimaal kan worden. Er is een stylingproduct Shine Crafter (17,-), een modelleerwax met extract van bergkristal. Kan zowel op nat als droog haar gebruikt worden. Droog om te modelleren en definieren, nat als basis voor het fohnen. Geeft het haar een glinsterende glans.

Al langer in het assortiment zijn de Trilliant (25,80), een thermisch beschermings- en glans complex, de Shine Define hairspray (20,-), de Halo Mist (27,80), een gewichtloze glansspray met uv filter en een Liquid Gloss voor hoogglans (31,50).

Lees ook BeautyJournaal’s trendmagazine najaar 2012 INSPIRE 2!

klik op de foto om er naartoe te gaan:

Lees ook