Een goed aangebrachte eyeliner haalt de ogen naar voren, zelfs als ze van nature diep liggen.

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Een goed aangebrachte eyeliner haalt de ogen naar voren, zelfs als ze van nature diep liggen. Een zwoele intense oogopslag bereik je dan ook onmiddellijk met de Mineralogie Liquid Eyeliner. Sensuele amandelvormige ogen, cateyes of een magische open blik?

Alles kan bereikt worden met onze zeer rijke zwarte Eyeliner en het praktisch gemaakte kwastje met de handigheid van een stift, waardoor lange houdbaarheid wordt gegarandeerd. Hierdoor kun je snel en makkelijk een prachtig lijntje trekken op de bovenwimperrand: single voor het ‘Marilyn Monroe’ effect, gecombineerd met onze zeer hoog gepigmenteerde loose of pressed Eyeshadow voor de finishing touch van je oogmake-up en een Divalook. What could be more beautiful…?

Breng de Liquid Eyeliner aan als een professional

Open het flesje en verwijder het overtollige voorzichtig met een tissue van het penseeltje. Trek het lijntje vanaf de binnenkant van het ooglid in de wimperrand tot de helft van het ooglid, Trek daarna vanaf het middelpunt verder naar buiten. Dit maakt het gemakkelijker om een ‘wing out’ of een ‘build up’ te maken aan het eind.

Een andere mogelijkheid is om heel simpel het tegenovergetelde te doen. Start in het midden van je oog en trek een lijntje naar buiten en ga dan naar de binnenkant om vervolgens het lijntje aan te laten sluiten op het midden.

Snelle tip: Trek je ooglid een beetje strak en start bij de oogaanzet. Hierdoor kun je dichter in je wimperrand komen, wat een natuurlijker resultaat geeft.

Silky look:

Voor een zachtere look, gebruik je de Mineralogie Angle Shading brush (het beste kwastje voor je wenkbrauwen en eyeliner) of neem een wattenstaafje om een sierlijke minder harde ‘wing’ te trekken. Wel snel werken want als het opdroogt kun je niet goed meer aanzetten.

Feathering look:

Bereik een meer ‘naturel look’ door met de eyeliner kleine streepjes te trekken direct tegen de wimperrand waardoor de eyeliner minder zwaar overkomt. Met het trekken van één lijn creëer je een meer dramatische, zwaardere look.

Winging it

Maak de perfecte ‘Wing’ nadat de eyeliner is gezet en trek vanaf de buitenkant het lijntje naar binnen waar je de ‘wing’ wilt stoppen. Vervaag het met het kwastje voor een subtiele look en trek hem nog een keer voor een meer intensieve look

Geen vaste hand om een mooi lijntje te trekken of als je het voor de eerste keer doet?

Maak gebruik van deze tip: Trek eerst met een oogpotloodje een lijntje en vul hem daarna in met de liquid Eyeliner. Succes verzekerd!

Deze informatie behoort tot het merkdossier Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook