shop Iconic Elements Mineral Sunscreen spf 30 Face Ongeparfumeerd, géén nanotechnologie, wel 97% beschermd tegen UV Bekijken In september brengt Kanebo Sensai twee nieuwe lipstickseries uit in maar liefst 15 trendy chique kleuren die voorzien zijn van een speciale techniek om kleurbehoud op de lippen optimaal te houden, maar ook de verzorgende, hydraterende kracht. De […]

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

In september brengt Kanebo Sensai twee nieuwe lipstickseries uit in maar liefst 15 trendy chique kleuren die voorzien zijn van een speciale techniek om kleurbehoud op de lippen optimaal te houden, maar ook de verzorgende, hydraterende kracht. De Vibrant Cream Colour en de Intense Lasting Colour.

De kleuren van de Intense Lasting Colour zijn geïnspireerd op de traditionele Japanse kunst die Kasane wordt genoemd. Hierbij worden kimono’s opgebouwd uit transparante laagjes zijde om de schoonheid van de teint te benadrukken. Er waren vroeger meer dan 200 Kasane patronen die verwant waren aan de kleuren van de seizoenen. Wie als vrouw het juiste patroon, passend bij het seizoen en de gelegenheid, wist te kiezen, getuigde als dame van goede smaak en keurige opvoeding.

De kleurcollectie van de lipsticks is gebaseerd op de kleurnuances van Kasana. Een beroemde kleur uit deze collectie is Fujibakama, een rijk paars dat doet denken aan de Japanse herfstbloem. De pigmenten zijn gecoat om zo dofheid van de kleur na verloop van tijd op de lippen te voorkomen.

Er is ook gebruik gemaakt van drie oliën om vocht vast te houden op de lippen. Dit vocht wordt uit de omgeving aangetrokken en sluit het vocht op de lippen in. Sensai is er trots dit nieuwe product een lipstick te kunnen noemen met balsemachtige eigenschappen. Deze lipsticks hebben een heldere, transparante finish.

De Vibrant Cream Colour bevat dezelfde mooie eigenschappen maar heeft een hogere kleurdichtheid. Voor deze collectie is gebruik gemaakt van gecoat pigment, dat de kleur langer goed houdt op de lippen.De lipsticks kosten 30,21 euro.

Leuk in de najaarscollectie is trouwens ook het oogschaduwpalet waarin de traditionele highlighter (die deze winter ook echt uit de mode is) vervangen is door een eyelinerpoeder. Combineer het oogschaduwpoeder met de Eyelid Base waarin een natuurlijke parelwitte glans zit die de oogschaduwkleuren licht en helder houden, en goed houdbaar. De Base kost 25,20 euro.

Lees ook