De ClarinsMEN lijn is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, die zijn eigen behoeftes heeft.

04:44 - 02:50
luistertijd 04:44 - leestijd 02:50

De ClarinsMEN lijn is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, die zijn eigen behoeftes heeft. De mannenhuid is dik en dicht en heeft een intensieve celwisseling. Daarom heeft de mannenhuid behoefte aan energierijke producten. De huid heeft te lijden onder de dagelijkse scheerbeurt en vraagt om zachtheid en zuiverheid. Door de verhoogde talgproductie veroudert de huid later, maar wel in een sneller tempo.

Buffelgras, galanga, postelein…energie uit de natuur voor de mannenhuid.
Clarins heeft, als plantendeskundige, een exclusieve cocktail ontwikkeld van nieuwe natuurlijke extracten om aan de behoeften van de huid te voldoen: buffelgras, galanga en postelein. Extracten met een flinke dosis energie en een intensieve kalmerende, zuiverende werking. De doeltreffendheid van dit basistrio is voor elk product afzonderlijk verhoogd door toevoeging van zorgvuldig uitgekozen specifieke plantenextracten.

Een perfecte verzorging in slecht 4 stappen!

REINIGEN!

Nettyant Visage € 25,50 – Een must voor de huid.
De reiniging die de huid doet ontwaken en voorbereidt op het scheren. ’s Ochtends en ’s avonds een aangenaam gevoel. Nettoyant Visage ontdoet het gezicht van de onzuiverheden die de poriën verstoppen en de huid een vaal en grauw aanzien geven . De plantenextracten van gaultheria en grindelia reinigen en zuiveren de huid.

Tip; Schenk extra aandacht aan de mediane zone en de hals, eindig met koud water om de huid extra te stimuleren.

SCHEREN!

Huile de Rasage € 32,50 – In één keer glad
Met deze olie bereik je in een minimum aan tijd een maximaal resultaat. Vermindert de hardheid van baardharen waardoor je op den duur minder mesjes nodig hebt, daarnaast voelt de huid ultrazacht aan. De formule van deze scheerolie verenigt plantenextracten met essentiële oliën: stimulerende en zuiverende rozemarijn, eucalyptus en munt.

Tip; Voor nog meer comfort, gebruik deze Huile de Rasage na gebruik van Nettoyant Visage.

(Door het kleine formaat ideaal voor mannen die veel reizen en mannen met een kaal hoofd. Ook bij de vrouwen is dit een gewild product voor de intieme zones)

HYDRATATIE!

Ook de mannenhuid heeft hydratatie nodig. De mannenhuid wordt elke dag onderworpen aan de negatieve invloeden van verontreiniging, airconditioning en regelmatig scheren. Dit zorgt er vaak voor dat de huid geïrriteerd is, niet comfortabel aanvoelt en vroegtijdig veroudert.

Gel Super Hydratant en Baume Super Hydratant € 37,50 Deze twee gaan verder dan alleen het hydrateren van de huid. De formules combineren het krachtige calcium hyaluronaat en een selectie van hoogwaardige plantenextracten. Nooit eerder is de mannenhuid zo gehydrateerd en beschermd geweest.

Calcium hyaluronaat – een krachtig ingrediënt dat voor de eerste keer gebruikt is in huidverzorging voor mannen.

Dit zorgt voor:

> Verbeterde hydratatie op alle huidniveaus
> Verbeterde bescherming tegen uitdroging

Het toegevoegde vermogen van plantenextracten

De verstevigende kracht van zonnebloemolie auxinen.

Natuurlijk geproduceerd door cellen in de plant, bieden de auxinen de zonnebloemstammen de kracht en flexibiliteit om de bloem te ondersteunen en te verzekeren dat deze correct meedraait met de zon. Auxinen staan garant voor een aanspannend effect en het herstellen van de stevigheid van de vochtarme huid.

De rustgevende kracht van alpiene zeehulst.

Niet alle hulst is stekelig. Sommige variaties, zoals de alpiene zeehulst, verbergen zachte schatten onder hun stekels. Verkregen uit organische landbouw, kalmeert dit ingrediënt scheermeswonden en vermindert het de roodheid veroorzaakt door het scheren.

De stimulerende kracht van bizongras.

Een favoriete maaltijd voor stevige bizons. Het Clarins laboratorium selecteerde dit gras voor zijn activerende kracht om de mannelijke huid in vorm te houden.

Oogverzorging!

Een opkikker.
Défatigant Visage – € 40,00

Om er goed uit te zien ook als alles misgaat. Het product verdoezelt de vermoeidheids- of stresstekenen, de grauwe winterteint of de grote tijdverschillen. De transparante gel verfrist en stimuleert direct het oververmoeide gezicht.

Tip: Onmisbaar voor de man die veel reist om vermoeidheid en tijdverschillen te verdoezelen. Onmiddellijk resultaat bij het aanbrengen van een ietwat dikkere laag. Laat het 10 minuutjes inwerken en verwijder de overtollige gel.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook