shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken Lisa Logan is dé nagelstilist van de sterren. Haar claim to fame kwam o.a toen zij de nagels van Beyoncé onder handen […]

02:48 - 01:40
luistertijd 02:48 - leestijd 01:40

Lisa Logan is dé nagelstilist van de sterren. Haar claim to fame kwam o.a toen zij de nagels van Beyoncé onder handen nam. Lees verder om meer te weten te komen over de leuke en vrolijk nagelcollectie van Lisa Logan voor Minx en vergaap je aan de mooie plakplaatjes.

I Heart You:

‘Ik heb in eerste instantie dit ontwerp gecreëerd na het werken met Suri Cruise. Haar lievelingskleuren zijn roze en paars.

Jigsaw:

Ik wilde heldere en kleurrijke stukken samen brengen om een abstract ontwerp te maken dat op een puzzel lijkt. De heldere stukken vertegenwoordigen stukken die ontbreken.

Life Line Yellow:

In eerste instantie speelde ik met veel opties zoals een gekleurde maan en omgekeerde maan. Uiteindelijk vond ik een lijn door het midden het leukst. Dit ontwerp begint populair te worden bij mijn klanten, voor mij staat het voor het leven dat recht naar beneden door het centrum van je wezen loopt. Ik heb gekozen voor de kleurencombinatie van geel en zilver, omdat deze collectie uitkomt in de zomer en het natuurlijk een prachtige heldere kleurencombinatie is.

Scribble Me Black and White:

Het ontwerp was een manier voor mij om mijn handtekening aan de collectie toe te voegen, zonder gebruik te maken van een echt logo. Het handschrift is mijn eigen handschrift, het bevat mijn naam en zinnen als “I heart you.” Ik dacht dat ik zou blijven in het zwart-wit spectrum, omdat veel van mijn klanten plezier willen hebben met hun nagels maar op een subtiele manier .

Scribble Me Graffiti:

Dit is het Scribble Me ontwerp, maar in de gekleurde versie. Ik houd van de graffiti look en ik koos voor een knallende kleurencombinatie voor een echte fun versie van het ontwerp.

Mumba:

Tribal is zeer populair geworden in nail-art en ik wilde een tribal patroon ontwerpen dat erg opvallend was. Als ik er naar keek wilde ik de drums horen en zin krijgen om te dansen. Mijn grootmoeder was Indisch en mijn grootvader kwam uit Guyana in Zuid-Amerika, dus ik vier hiermee ook mijn roots.

Tribal:

Mijn moderne interpretatie van mijn tribal roots.

Mood Swing:

Dit ontwerp is een optische illusie en I love it! De optische illusie om dingen te laten zien die er niet zijn, of te laten zien wat er is, wat niet altijd iedereen ziet.  Dit patroon laat ook het plezier zien in het proberen te ontcijferen van verborgen boodschappen en raadsels.

Lees ook:

Lees ook