Met Wella ProSeries wil het haarmerk kapperskwaliteitsproducten bij je thuis brengen.

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Met Wella ProSeries wil het haarmerk kapperskwaliteitsproducten bij je thuis brengen.

We hebben het in een grijs verleden al eens over de verschillen en overeenkomsten tussen kappersproducten en thuisproducten uit supermarkt of drugstore gehad.

Er zijn tussen beide segmenten veel overeenkomsten en enkele verschillen. En die verschillen zitten hem vaak in imago dus prijs, parfum en verpakking en heel soms een wat duurdere grondstof of een geavanceerdere technologie – die vaak als eerste in een premium brand worden gepresenteerd. Lees dit artikel er nog eens over.

Met ProSeries heeft Wella het gevoel willen wegnemen en wellicht ook deels de mythe willen afpellen. Met ProSeries krijg je lekker veel voor relatief weinig geld. En nu dus ook de speciale anti-pluislijn. Het kan fijn zijn om de serie in zijn geheel te gebruiken als je zeer vaak last hebt van pluizig haar. Gebruik anders in ieder geval de stylingproducten die beschermen tegen hitte en uitdroging. De mousse uit de lijn belooft ook 24 uur lang bescherming in een vochtige omgeving. De stylingserie binnen de lijn bestaat uit drie producten en van alle drie wordt beloofd dat ze niet plakken en snel drogen.

De prijzen van de producten variëren van 4,99 euro tot 5,49 euro. Wij hebben ze nog niet geprobeerd.

Lees ook