Hernieuwde glow met mesotherapie

03:47 - 02:16
luistertijd 03:47 - leestijd 02:16

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie  is al in 1952 ontwikkeld door de franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid, werkzame stoffen (meso-mix: cocktail van medicijnen of andere ingrediënten) worden ingebracht in het te behandelen gebied.

De eerste toepassing was bedacht om pijnstillers lokaal toe te dienen. Mesotherapie brengt kleinere dosissen actieve ingrediënten via mini injecties onderhuids in op de plaats waar het nodig is.

Voor wie is mesotherapie geschikt?

Voor iedereen die….

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Meteen na de behandeling kan je huid een beetje warm en strak aanvoelen en wat rood zien. Dit is binnen enkele uren verdwenen, waarna je er niets meer van ziet.
Er is enkel kans op het ontstaan van blauwe plekjes die langer kunnen aanhouden, maar ten alle tijden weer verdwijnen. Dit is vooraf niet te bepalen en verschilt van persoon tot persoon.

Hoe zijn de resultaten?

Het resultaat van een mesotherapie behandeling is na de eerste behandeling al zichtbaar. Om een langdurig resultaat te verkrijgen is het van belang de volledige kuur te  doorlopen. Kenmerken van een volledige afgeronde kuur:

Aangezien de stoffen die worden ingebracht ook weer worden afgebroken door het lichaam is er geen langdurig resultaat te boeken na één behandeling.

De meeste mensen zien wel al resultaat na 1 of 2 behandelingen, maar zijn helemaal tevreden na zo’n 6 tot 8 behandelingen, afhankelijk van het te behandelen gebied en van de oorspronkelijke conditie van de huid.

Waarom is Pascaud Meso een oppepper?

Bij de Pascaud Meso wordt gebruikt gemaakt van een vitamine- en minerale complex voor huidverbetering en huidverjonging. De basis van de cocktail bestaat uit non-crosslinked hyaluronzuur (geen filler) en komt van nature voor in je huid. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht in de onderste huidlagen wordt aangetrokken, waardoor je huid goed gehydrateerd wordt, ook op lange termijn.

Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De synthese van collageen en elastine wordt geactiveerd, waardoor o.m. de elasticiteit verbetert.

Wanneer kun je deze behandeling het beste ondergaan?

Dat is zo fijn van de Pascaud Meso behandeling, je kunt hem altijd ondergaan en je bent dus niet gebonden aan een bepaald seizoen.

Geschikt voor de vakantie om je huid een boost te geven, maar ook zeker na de vakantie om een tekort aan water en vitamines in je huid weer aan te vullen.

Pascaud Meso is een echte dorstlesser!

De Pascaud Meso behandeling is te ondergaan bij meerdere Pascaud instituten, waaronder de Experience Instituten.

Bekijk hier ook een film over de mesotherapie behandeling die BeautyJournaal maakte met Debbie:

[media id=138 width=620 height=350]

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook