shop Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation De starfoundation van onze Dian! Prachtig dekkend en egaliserend in 1 laagje. Zeer lang houdbaar. Hydraterend en met een lightweight gevoel. In meer dan 40 kleuren. Bekijken De collectie is maar een maand te koop, vanaf eind september t/m eind oktober en heeft zich ondergedompeld in de bruin- en […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

De collectie is maar een maand te koop, vanaf eind september t/m eind oktober en heeft zich ondergedompeld in de bruin- en oranje kleurgroepen.

Een long-lasting cream eyeshadow in zandkleur, een diep bruin en een metallic zachtblauw met een applicatie aan te brengen. 3,39 euro.

Een lipgloss stick met geltextuur voor glans en gladde lippen in een fris oranje en een rood. 3,89 euro.

Opvallend product in deze collectie: een bronzing gel! Voor glans op je huid en een zongekuste look, uitgevoerd in geltextuur, voor alle huidtypen. Bij welke trend dit moet passen weten wij niet, want de heersende modetrends zijn dit najaar voor de huid in ieder geval zeer maanlicht-transparant. Maar goed, leuk is het wel. 3,99 euro.

Grappig zijn ook de lakjes in een cool blue, bronsgroen, hot oranje en een oranje rood, voor de ultieme prijs van 2,59 euro.

En hop vooruit, er is ook nog een suède tasje voor je make- upproducten, voor de superprijs van 3,59.

Te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Fijne budgetproducten!

Lees ook:

Lees ook