De producten van Paula’s Choice Skin Balancing lijn zijn in een spectaculair nieuw jasje gestoken en de namen zijn hier en daar wat veranderd, maar de effectieve samenstelling is hetzelfde gebleven. Deze lijn brengt de normale tot vette of gecombineerde huid in perfecte balans. Dit huidverzorgingssysteem bevat producten met huidverwante ingrediënten, anti-irriterende werkstoffen en krachtige […]

03:16 - 01:58
luistertijd 03:16 - leestijd 01:58

De producten van Paula’s Choice Skin Balancing lijn zijn in een spectaculair nieuw jasje gestoken en de namen zijn hier en daar wat veranderd, maar de effectieve samenstelling is hetzelfde gebleven. Deze lijn brengt de normale tot vette of gecombineerde huid in perfecte balans.

Dit huidverzorgingssysteem bevat producten met huidverwante ingrediënten, anti-irriterende werkstoffen en krachtige antioxidanten die tekenen van huidveroudering voorkomen, roodheid verminderen, de huid verstevigen en lichte droogheid en schilfertjes elimineren. De verschillende producten – van reiniger tot dag- /nachtcrème – maken poriën zichtbaar kleiner en beschermen tegen puistjes en mee-eters. De vederlichte textuur en het matte resultaat voorkomen dat je huid gaat glimmen. Alle producten zij 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

De Skin Balancing producten:

Korting: koop je alle producten van dit Skin Balancing System (inclusief Skin Perfecting 1% BHA Gel exfoliant)  dan ontvang 10% korting op de totaalprijs van het systeem. Klik hier voor de aanbieding.

Er is ook een Skin Balancing Proefverpakkingen Set verkrijgbaar voor slechts € 3,00 inclusief verzendkosten. Proefverpakkingen zijn fijn om producten eerst uit te proberen én ook handig voor op reis. De set bevat 11 proefverpakkingen en een stap-voor-stap-folder, waarin wordt uitgelegd hoe elk product binnen de dagelijkse huidverzorgingsroutine voor ’s ochtends en ’s avonds gebruikt dient te worden.

Gun jezelf de beste huidverzorging en je zult zien dat je huid er al snel gladder en gezonder uit gaat zien en helemaal in balans is.

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief. Of bezoek de website van Paula’s Choice.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook