shop Dokter’s favoriet! Alhydran littekencreme met Aloë Vera (ook met spf 30) Alhydran crème helpt bij herstel van beschadigde huid door een wond, bestraling, eczeem… Bekijken Onlangs schreef redacteur Debby al dat ze zo dol is op Etat Pur. Vanwege de handigheid om serums en crèmes zelf in een regime te kunnen opstellen, en vanwege […]

01:48 - 01:04
luistertijd 01:48 - leestijd 01:04

Onlangs schreef redacteur Debby al dat ze zo dol is op Etat Pur. Vanwege de handigheid om serums en crèmes zelf in een regime te kunnen opstellen, en vanwege de fijne prijs. Dat laatste werd door lezers ter discussie gesteld omdat veel producten in zeer kleine hoeveelheden worden aangeboden, waardoor goedkoop weer duurkoop wordt.

Maar de interesse is gewekt. Dat is een feit. Daarom vertellen we nu ook weer wat Etat Pur aanbeveelt voor de zomermaanden. Overigens: het merk komt uit de koker van Bioderma-Institut Esthederm – da’s interessant om te weten, niet waar?

Hydratatie en kalmering zijn de belangrijkste opdrachten voor die overbelaste huid.
Aanbevolen wordt het A03 serum met groene thee, dat boordevol krachtige anti-oxidanten zit, te weten 440 mg in een flacon van 15 ml en daar betaal je 9,80 euro voor. Indicatie: bij de gerimpelde huid.

A46 crème met 930 mg enoxolone voor de echt geïrriteerde huid. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Deze stof komt uit zoethout. Voor 50 ml betaal je 14,60 euro.

B38 hydraterende verzorging gel-creme met plantaardige stoffen als olijfolie, sojalecithine, zonnebloemolie en rijstzemelen en plantaardige glycerine voor voeding en bescherming, voor de normale tot gemengde huid. 40 ml kost 14,80 euro.

En voor het lichaam de voedende romige melk B52 met plantaardige glycerine en oliën als hier al boven genoemd. Ook geschikt voor de gevoelige huid, 150 ml kost 11,50 euro.

Ah, zo vriendelijk, dat moet je toch eens proberen! Online te koop bij Etat Pur.

Lees ook:

Lees ook