shop Footlogix voetvijl, Callus Softener en mousse De vijl en de mousse van Footlogix zijn voor schoonheidsspecialiste Anneloes de beste die ze tot nu toe getest heeft! Heerlijke gladde voetjes;-) Bekijken Met dit gloednieuwe serum richt Biotherm zich op mannen die graag de voortschrijdende, maar nog redelijk onzichtbare huidveroudering willen afremmen Het serum bevat een […]

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

Met dit gloednieuwe serum richt Biotherm zich op mannen die graag de voortschrijdende, maar nog redelijk onzichtbare huidveroudering willen afremmen

Het serum bevat een cocktail van zeer bekende L’ Oréal stoffen, zoals de blauwe alg, waarover we onlangs al schreven voor een Biotherm serum voor vrouwen, in combinatie met Pro-Xylane.

De combi zorgt voor optimale hydratatie van de huid en focust zich op de dermale matrix waarin de belangrijke elastische vezels en hun voorlopers huizen. Het serum hoopt de compactheid van de huid te kunnen behouden en daarmee de stevigheid.

Tests bij een groep van 76  mannen in de leeftijd van 36 tot 60 jaar uit, wijst uit (eigen beleving van deze testgroep) dat de huid beter gehydrateerd is (95%), de huid ziet er steviger uit (81%), de huid ziet er opgefrist uit (81%) en ook op gebruiksgemak wordt hoog gescoord (meer dan 90%).50 ml kost 72,50 euro.

Lees ook:

Lees ook