shop Viridian EPA + DHA omega 3-6-9 vegan Deze olie van Viridian is volledig plantaardig. De omega vetten 3, 6 en 9 komen uit algen en chiazaad. Ze zijn koudgeperst. Bekijken Argan olie is hét ingrediënt van 2012. De haarmerken die argan olie in hun producten verwerken zijn niet aan te slepen. Orofluido is zo’n […]

08:09 - 04:53
luistertijd 08:09 - leestijd 04:53

Argan olie is hét ingrediënt van 2012. De haarmerken die argan olie in hun producten verwerken zijn niet aan te slepen. Orofluido is zo’n merk die argan olie in een aantal heerlijk producten heeft verwerkt. Ik heb de shampoo, conditioner, haarmasker en glansspray getest en ben blij verrast.

De olie mix van Orofluido

Argan olie vindt natuurlijk zijn oorsprong in Marokko. De Berber vrouwen gebruiken deze kostbare olie al eeuwen. Maar Orofluido maakt gebruik van meerdere belangrijke oliën. Zo speelt cyperus olie ook een belangrijke rol. De oorsprong van deze olie ligt in Egypte bij Cleopetra, die schijnbaar cyperus olie gebruikte om haar, haar mooi glad te houden. Daarnaast is lijnzaad olie ook belangrijk. Lijnzaad olie werd schijnbaar gebruikt door Egyptenaren, Herbreeuwen en Feniciërs (omgeving modern Libanon). Lijnzaad olie zorgt voor ongelofelijke glans van het haar.

De olie mix is niet alleen belangrijk bij Orofluido, de geur speelt ook een belangrijke rol en moet de beleving nog intenser maken. Ik moet toegeven de geur van de producten is ongelofelijk lekker en weldadig. Het is rijke diepe amber geur die mij doet denken aan een spa bezoek. De basis van de geur bestaat uit bergamot en oranje bloesem. Het hart bestaat uit amber, rode peper en cyclaam. De heerlijke geur wordt afgemaakt met nogmaals amber, vanille, patchouli en sandelhout. Al met al creëert dit een intense weldadige geur beleving.

Resultaten

Je zou bijna vergeten dat de producten ook nog werkelijk het haar moet verzorgen. Ik ben fan van de glansspray. Naast dat het een ongelofelijke glans geeft en heerlijk ruikt, geeft het mijn haar ook nog eens extra stevigheid. Ik krijg meer volume en mijn krullen worden mooi gedefinieerd. Het masker is ook een product waar ik niet zonder kan. Het voedt mijn haar diep en laat een mooie glanzende haardos achter. Het enige product waar ik een mindere reactie op heb is de shampoo. Na het wassen is mijn haar slap en vallen mijn krullen uit. De conditioner was ook niet geschikt voor mijn haar. Ik moest erg veel product gebruiken om gewenst resultaat te krijgen, daarom gebruik ik liever het masker. Al met al heb ik twee nieuwe favorieten producten die in mijn badkamer een vast plekje krijgen. De producten van Orofluido zijn online of bij de kapper te koop.

Lees ook:

Debby’s Parlor: Orofluido – Prachtige argan olie producten

Heerlijke argan olie producten

Argan olie is hét ingrediënt van 2012. Haarmerken die argan olie in hun producten verwerken zijn niet aan te slepen. Orofluido is zo’n merk die argan olie in een aantal heerlijk producten heeft verwerkt. Ik heb de shampoo, conditioner, haarmasker en glansspray getest en ben blij verrast.

De olie mix van Orofluido

Argan olie vindt natuurlijk zijn oorsprong in Marokko. De Berber vrouwen gebruiken deze kostbare olie al eeuwen. Maar Orofluido maakt gebruik van meerdere belangrijke oliën. Zo speelt cyperus olie ook een belangrijke rol. De oorsprong van deze olie ligt in Egypte bij Cleopetra, die schijnbaar cyperus olie gebruikte om haar, haar mooi glad te houden. Lijnzaad olie werd schijnbaar gebruikt door Egyptenaren, Herbreeuwen en Feniciërs (omgeving modern Libanon). Lijnzaad olie zorgt voor ongelofelijke glans van het haar.

De olie mix is niet alleen belangrijk bij OroFluido, de geur speelt ook een belangrijke rol en moet de beleving nog intenser maken. Ik moet toegeven de geur van de producten is ongelofelijk lekker en weldadig. Het is rijke diepe amber geur die mij doet denken aan een spa bezoek. De basis van de geur bestaat uit bergamot en oranje bloesem. Het hart bestaat uit amber, rode peper en cyclaam. De heerlijke geur wordt afgemaakt met nogmaals amber, vanille, patchouli en sandelhout. Al met al creëert dit een intense weldadige geur beleving.

Resultaten

Je zou bijna vergeten dat de producten ook nog werkelijk het haar moet verzorgen. Ik ben fan van de glansspray. Naast dat het een ongelofelijke glans geeft en heerlijk ruikt, geeft het mijn haar ook nog eens extra stevigheid. Ik krijg meer volume en mijn krullen worden mooi gedefinieerd. Het masker is ook een product waar ik niet zonder kan. Het voedt mijn haar diep en laat een mooie glanzende haardo

Debby’s Parlor: Orofluido – Prachtige argan olie producten

Heerlijke argan olie producten

Argan olie is hét ingrediënt van 2012. Haarmerken die argan olie in hun producten verwerken zijn niet aan te slepen. Orofluido is zo’n merk die argan olie in een aantal heerlijk producten heeft verwerkt. Ik heb de shampoo, conditioner, haarmasker en glansspray getest en ben blij verrast.

De olie mix van Orofluido

Argan olie vindt natuurlijk zijn oorsprong in Marokko. De Berber vrouwen gebruiken deze kostbare olie al eeuwen. Maar Orofluido maakt gebruik van meerdere belangrijke oliën. Zo speelt cyperus olie ook een belangrijke rol. De oorsprong van deze olie ligt in Egypte bij Cleopetra, die schijnbaar cyperus olie gebruikte om haar, haar mooi glad te houden. Lijnzaad olie werd schijnbaar gebruikt door Egyptenaren, Herbreeuwen en Feniciërs (omgeving modern Libanon). Lijnzaad olie zorgt voor ongelofelijke glans van het haar.

De olie mix is niet alleen belangrijk bij OroFluido, de geur speelt ook een belangrijke rol en moet de beleving nog intenser maken. Ik moet toegeven de geur van de producten is ongelofelijk lekker en weldadig. Het is rijke diepe amber geur die mij doet denken aan een spa bezoek. De basis van de geur bestaat uit bergamot en oranje bloesem. Het hart bestaat uit amber, rode peper en cyclaam. De heerlijke geur wordt afgemaakt met nogmaals amber, vanille, patchouli en sandelhout. Al met al creëert dit een intense weldadige geur beleving.

Resultaten

Je zou bijna vergeten dat de producten ook nog werkelijk het haar moet verzorgen. Ik ben fan van de glansspray. Naast dat het een ongelofelijke glans geeft en heerlijk ruikt, geeft het mijn haar ook nog eens extra stevigheid. Ik krijg meer volume en mijn krullen worden mooi gedefinieerd. Het masker is ook een product waar ik niet zonder kan. Het voedt mijn haar diep en laat een mooie glanzende haardos achter. Het enige product waar ik een mindere reactie op heb is de shampoo. Na het wassen is mijn haar slap en vallen mijn krullen uit. De conditioner was ook niet geschikt voor mijn haar. Ik moest erg veel product gebruiken om gewenst resultaat te krijgen, daarom gebruik ik liever het masker. Al met al heb ik twee nieuwe favorieten producten die in mijn badkamer een vast plekje krijgen. De producten van Orofluido zijn online of bij de kapper te koop.

Lees ook:

s achter. Het enige product waar ik een mindere reactie op heb is de shampoo. Na het wassen is mijn haar slap en vallen mijn krullen uit. De conditioner was ook niet geschikt voor mijn haar. Ik moest erg veel product gebruiken om gewenst resultaat te krijgen, daarom gebruik ik liever het masker. Al met al heb ik twee nieuwe favorieten producten die in mijn badkamer een vast plekje krijgen. De producten van Orofluido zijn online of bij de kapper te koop.

Lees ook:

Lees ook