Antioxidant Serums Natuurlijk wil je voor je gezicht het allerbeste. Gebruik daarom voor een optimale gezichtsverzorging en een mooie gladde huid een antioxidant serum als belangrijke aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging. Antioxidanten beschermen je huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen door zonlicht, luchtvervuiling, sigarettenrook, etc. Ze helpen je huid te genezen, nieuw collageen […]

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

Antioxidant Serums

Natuurlijk wil je voor je gezicht het allerbeste. Gebruik daarom voor een optimale gezichtsverzorging en een mooie gladde huid een antioxidant serum als belangrijke aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging. Antioxidanten beschermen je huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen door zonlicht, luchtvervuiling, sigarettenrook, etc. Ze helpen je huid te genezen, nieuw collageen aan te maken en gezondere huidcellen te produceren. Kortom: ze gaan huidveroudering tegen.

Paula’s Choice Antioxidant Serums met 15% korting

Paula’s Choice antioxidant serums voorzien de huid van een aantal krachtig werkzame antioxidanten en anti-irriterende werkstoffen. Elke formule heeft een zijdeachtige, uitgebalanceerde siliconenbasis die ervoor zorgt dat de antioxidanten goed in de bovenlagen van de huid kunnen dringen. Het effect is een gezonde, mooie, gladde huid én je ziet er zichtbaar jonger uit.

Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum heeft de meeste verzachtende formule van de antioxidant serums. De plantaardige oliën in dit product versterken de  vochtregulerende werking op de huid. Het is ideaal voor de normale tot zeer droge huid en kan op het hele gezicht, inclusief de huid rondom de ogen worden aangebracht.

Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum heeft een talg-absorberende formule die uitstekend werkt op de vettige plekjes op je gezicht. Het zorgt voor een mooie, matte finish. Ook geschikt voor de normale, niet-vette huiddelen op het gezicht. Je kunt dit serum beter niet op droge huidplekjes gebruiken.

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum bevat tevens vitamine C. Dit maakt de huid steviger en zorgt voor een mooie uitstraling. Het is een prima keuze voor de normale huid en geschikt voor het gehele gezicht, inclusief de huid rondom de ogen.

In augustus krijg je op alle Paula’s Choice Super Antioxidant Concentrate Serums 15% korting!

******************************

RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF30 + Antioxidanten met 20% korting. Klik hier voor de aanbiedingen.

Deze handcrème heeft een verzachtende, vochtregulerende formule die zorgt voor een mooie gladde huid. De antioxidanten beschermen de huid tegen veroudering en stimuleren de collageenproductie. De huid wordt beschermd tegen zonneschade door de zonnefilter met pure minerale ingrediënten. De combinatie van antioxidanten en een zonnefilter voorkomt bruine vlekjes, het dunner worden van de huid en rimpels. Laat je handen je leeftijd niet verraden en gebruik RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30. In augustus met 20% korting!

Bestellen kan via www.paulaschoice.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook