shop NARS Light reflecting eye brightener Met deze brightening concealer ziet je oopopslag er in een keer frisser uit! Geen cakey effect, wel dekkend. Vooral verhelderend. Bekijken Bronzers zijn prachtige producten om je zomerse gloed nog wat extra’s te geven. Dit loont vooral in de zomer als je huid toch al wat kleur heeft. In […]

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

Bronzers zijn prachtige producten om je zomerse gloed nog wat extra’s te geven. Dit loont vooral in de zomer als je huid toch al wat kleur heeft. In de winter kan het risky zijn, je kan er net te oranje van worden.

Om te beginnen

Voordat je een bronzer aanbrengt, wordt vaak geadviseerd eerst een foundation op te doen. Daarna een bronzer die 1 tot 2 tinten donkerder is dan je eigen huidtint. Je kunt een bronzer ook als shaper gebruiker, om je gezicht wat meer diepte en helderheid te geven. Kies hem dan niet te glanzend.

Glitter

Er zit vaak glitter in bronzers. Koop alleen die poeders die een heel verfijnde glitter hebben, anders word je gezicht een masker.

Hoe groter de kwast, hoe beter!

Yep, die kwast die kan niet groot genoeg zijn, zo kun je het mooi verdelen over de vlakken van gezicht, hals en decollete. Wil je wel iets met extra glitter of glans doen, pak dan een kleinere kwast, speciaal voor hoog op het jukbeen en over de neusbrug.

Heb je het gevoel nog wat extra blos nodig te hebben. Pak die blusher maar, voor wat blozend effect op de koontjes van je wangen.

Lees ook:

Lees ook