shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken Een parfum als een portret van een jonge vrouw, opgebouwd rond het heerlijke geurcomponent van oranjebloesem, zo omschrijft deze top-neus Ropion zijn […]

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Een parfum als een portret van een jonge vrouw, opgebouwd rond het heerlijke geurcomponent van oranjebloesem, zo omschrijft deze top-neus Ropion zijn Catch Me parfum voor Cacharel.

Oranjebloesem is op en top vrouwelijk, maar symboliseert ook frisheid. Ropion heeft de geurnoot creme-achtiger gemaakt door toevoeging van ‘amandelmelk’. De frisheid van de noot krijgt extra kracht door toevoeging van petitgrain en mandarijn. Amber geeft de basis warmte.

Catch Me wordt omschreven als zoet – zowel natuurlijk als rijk.

En dan die fles, oh, daar houden we van. Hij is echt grappig en schattig. Ontwerper Patrick Veillet liet zich inspireren door golven om er een gedraaide fles van te maken: rustig water maar wel met een vloeibare onbuigzaamheid. De dop is omgeven door luchtbelletjes. Ze doen hem denken aan sieraden, maar ook aan knikkers uit de kindertijd. Het ontwerp moest vooral de hebberigheid in je los kunnen maken.

Vanaf september in de winkels, 30 ml vanaf 38 euro.

Lees ook