Dermatologie Droge huid Geteste producten Gezicht Pigmentvlekken Rimpels en slapte

Foto overzicht van Babs en haar huidbleek-behandelingen

Onze Babs heeft de afgelopen maanden een aantal reviews geschreven over haar ervaringen met de pigmentbleek behandelingen van Dr. Obagi. Ze staan hier nog even op een rij:

In deze artikelen staan veel conclusies en heel veel foto’s. We willen graag het beeld voor zichzelf laten spreken, daarom hebben we even de foto’s handig op een rij gezet. Hoe het allemaal begon en natuurlijk hoe het nu is. Ze is nog niet klaar, maar wij staan al versteld van het resultaat – net als Babs. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Hoe het begon:

Op deze foto is te zien hoe de huid van Babs eruit zag voordat zij aan de behandeling begon.

Tijdens de behandeling

Op deze foto’s is te zien dat de huid van Babs langzaam gaat vervellen. Hieronder wordt een egale huid voorbereid om achter de vervelling tevoorschijn te komen.

Na vier maanden

Babs moest ook nog naar de salon.

Na een half jaar

See for yourself!….en wordt natuurlijk vervolgd.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

6 reacties

  • @Fleur, jazeker..ik ben vanaf het begin van mijn behandeling niet de deur uitgegaan zonder Obagi Healthy Skin Protection SPF 35. Ik hou van de zon en de zomer, maar je zal mij niet snel zien “bakken” in de volle zon. Het aanbrengen van een sun shield zit automatisch in mijn dagelijkse routine. Heel toevallig dat je dit vraagt, in mijn volgende artikel over mijn Obagi behandeling heb ik een primeurtje wat dat betreft 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.