shop Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door. Bekijken Onze Babs heeft de afgelopen maanden een aantal reviews geschreven over haar ervaringen met de pigmentbleek behandelingen van Dr. Obagi. Ze staan hier nog even op een rij: Deel 1: […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Onze Babs heeft de afgelopen maanden een aantal reviews geschreven over haar ervaringen met de pigmentbleek behandelingen van Dr. Obagi. Ze staan hier nog even op een rij:

In deze artikelen staan veel conclusies en heel veel foto’s. We willen graag het beeld voor zichzelf laten spreken, daarom hebben we even de foto’s handig op een rij gezet. Hoe het allemaal begon en natuurlijk hoe het nu is. Ze is nog niet klaar, maar wij staan al versteld van het resultaat – net als Babs. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Hoe het begon:

Op deze foto is te zien hoe de huid van Babs eruit zag voordat zij aan de behandeling begon.

Tijdens de behandeling

Op deze foto’s is te zien dat de huid van Babs langzaam gaat vervellen. Hieronder wordt een egale huid voorbereid om achter de vervelling tevoorschijn te komen.

Na vier maanden

Babs moest ook nog naar de salon.

Na een half jaar

See for yourself!….en wordt natuurlijk vervolgd.

Lees ook