shop Grimas Mastix wateroplosbaar om je wenkbrauwen te fixeren Je wenkbrauwhaartjes vastzetten, omhoog gekamd? Dat doe je het meest eenvoudig en langdurig met Mastix! Ook voor stugge haartjes. Bekijken We kunnen het ons niet meer herinneren dat Clinique een eigen make-upartist had, maar dat is nu wel een feit. De New Yorkse Jenna Menard, die […]

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

We kunnen het ons niet meer herinneren dat Clinique een eigen make-upartist had, maar dat is nu wel een feit. De New Yorkse Jenna Menard, die het gevoel voor het merk met de paplepel ingegoten kreeg dankzij haar moeder, is Clinique’s make-upambassador geworden.

Zij is vanaf deze zomer de inspiratiebron voor nieuwe kleuren en applicatietechnieken, en ze speelt een actieve rol in de ontwikkeling van aantrekkelijke digitale content, zo lezen we in het persbericht. Met dat laatste zullen wellicht ook leuke filmpjes bedoeld worden, waarvan we er al een paar gevonden hebben – zie hieronder.

Maar wie is Jenna? We lezen dat haar moeder een kapsalon aan huis in Pennsylvania had en het boeide Jenna mateloos hoe mensen mooi gemaakt werden. Jenna werkte de afgelopen jaren op het internationale modepodium, voor shoots in bladen als Vogue, Elle, Harpers’ en Vanity Fair en deed ze catwalkshows in New York, Milaan en Parijs. Een van de shows die ze doet is van de Nieuw-Zeelandse modeontwerpster Karen Walker in New York. Walker’s kleding is in 600 winkels wereldwijd te vinden. Vermoedelijk niet in Nederland, eerlijk gezegd ken ik haar ook helemaal niet.

Naast gevoel voor make-up heeft ze ook een Bachelor of Arts diploma in de psychologie.Afgaande op het werk dat ik tot nu toe van haar gezien heb, houdt ze van een frisse, moderne look, zoals het ook past bij het merk Clinique. Jenna hoopt zelf meer haar stempel op de productontwikkeling te kunnen drukken, vertelt ze in het persbericht. ‘ Door mijn inzicht in de vrouwelijke psyche te combineren met mijn artistieke ervaring als visagist, zal ik bij Clinique het meest kunnen bereiken.’

Jenna’s favorite production zijn o.a. Lid Smoothies Anti-oxidant 8-hour eye color, Moisture Surge Intense, de Chubby Stick en Bottom Lash Mascara. Fijn vindt ze ook de Quickliner for Eyes Intense, een eyeliner die je ook makkelijk kan ervaren. Goeie tip voor komend make-upseizoen, want de eyeliner wordt hotter dan hot!

Lees ook