Veel vrouwen weten dat maskers een hoge concentratie werkstoffen bevatten voor een optimale huidconditie. Waarom gebruikt het merendeel van de vrouwen dan wel een dagverzorging, maar geen wekelijks masker? Dr. van der Hoog luistert naar de behoeften van vrouwen en komt als marktleider met innovatieve oplossingen. Nu dus ook voor de drukbezette vrouw die […]

03:41 - 02:12
luistertijd 03:41 - leestijd 02:12

 

Veel vrouwen weten dat maskers een hoge concentratie werkstoffen bevatten voor een optimale huidconditie.

Waarom gebruikt het merendeel van de vrouwen dan wel een dagverzorging, maar geen wekelijks masker?

Dr. van der Hoog luistert naar de behoeften van vrouwen en komt als marktleider met innovatieve oplossingen.

Nu dus ook voor de drukbezette vrouw die hoge eisen stelt aan haar uiterlijke verzorging.

 

Onderzoek
Dr. van der Hoog heeft onderzoek*gedaan onder gebruikers van Dr. van der Hoog maskers. Het onderzoek gaf een verrassende uitkomst: maar liefst 54% van de Dr. van der Hoog gebruikers bleek vaker een masker te gaan gebruiken als het maar 3 minuten duurde!

* Bron: online onderzoek onder 677 Dr. van der Hoog gebruikers, augustus 2010

3-minuten maskers

Speciaal voor vrouwen met een druk en dynamisch leven heeft Dr. van der Hoog het snelste masker ooit. In slechts 3 minuten tijd gun je je huid een heerlijke oppepper! Heb je helemaal geen tijd? Breng het masker dan aan voordat je onder de douche stapt en spoel het na 3 minuten af. Je huid is nog nooit zo snel opgefrist.

Quick Boost 3-minuten masker
Vraagt je huid om een lekkere opfrisser, maar heb je weinig tijd? Het 3-minuten masker geeft jouw gezicht snel een heerlijke boost! Het heeft een opwekkende en hydraterende werking en zorgt door de aanwezige vitaminen C en E voor een ideale energy-boost voor de vermoeide huid. Je huid voelt na slechts 3 minuten weer lekker zacht en fris. Tip: een 3-minuten masker is ideaal voor gebruik tijdens het douchen. Goed voor minimaal 5 behandelingen.

Quick Restore 3-minuten masker

Weinig tijd, maar toch even heerlijk ontspannen? Dit 3-minuten masker geeft je gezicht in 3 minuten weer een heerlijk frisse uitstraling! Door de vochtregulerende werking herstelt de kwetsbare huid. Ervaar de weldaad van de natuurlijke aloë vera-extracten die vol vitaminen en mineralen zitten. Ze brengen je gezicht weer tot rust en zorgen voor een lekker zachte, ontspannen en soepele huid. Tip: dit 3-minuten masker is ideaal voor gebruik onder de douche. Voldoende voor minimaal 5 behandelingen.

Quick Pure 3-minuten masker

Soms heb je gewoon even behoefte aan een heerlijke, extra grondige reiniging van je huid. Ook als je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Dit 3-minuten masker is dan ideaal. Het reinigt je huid tot diep in je poriën en verwijdert onzuiverheden. Dankzij de calendula-olie zorgt dit gezichtsmasker bovendien voor een zuiverende en een herstellende werking. Je huid voelt na slechts 3 minuten weer heerlijk schoon en zacht. Tip: ideaal voor gebruik tijdens het douchen. Goed voor minimaal 5 behandelingen.

Wekelijks een masker
De maskers van Dr. van der Hoog zuiveren, herstellen, voeden en beschermen de huid en zijn een belangrijke aanvulling op de dagelijkse verzorging. Ze geven je huid nieuwe energie en dragen in grote mate bij aan een goede conditie van je huid. Het is belangrijk hiervoor wekelijks een masker te gebruiken.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de 3-Minuten maskers van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook