De verzorgende zonbeschermingsproducten van Clarins geven u de allerbeste bruining en maken de huid mooier zonder deze te schaden. U wordt mooier bruin met minder zon.   Innovatie van Clarins: meervoudige celbescherming De hoogte van een factor zegt iets over de hoeveelheid UV-filters en meet de bescherming tegen zonnebrand. Hoe hoger de factor, des te […]

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

De verzorgende zonbeschermingsproducten van Clarins geven u de allerbeste bruining en maken de huid mooier zonder deze te schaden. U wordt mooier bruin met minder zon.

 

Innovatie van Clarins: meervoudige celbescherming

De hoogte van een factor zegt iets over de hoeveelheid UV-filters en meet de bescherming tegen zonnebrand. Hoe hoger de factor, des te beter de bescherming. Deze oppervlaktebescherming is onmisbaar, maar lang niet voldoende: deze beschermt u niet tegen vroegtijdige huidveroudering, noch tegen celveranderingen op langere termijn. Daarom heeft Clarins aan de filters Phyto-Sunactyl 2 toegevoegd, een celbeschermingscomplex op basis van plantenextracten (slabriki, plataan, olijf, apenbroodboom, erwt) die uitzonderlijk goed weerstand bieden tegen de schadelijke effecten van de zon. Phyto-Sunactyl 2 bewaakt een mooie huid, voorkomt de vorming van vrije radicalen en beschermt de cellen van de bovenste huidlaag.

Clarins lanceert deze zomer twee nieuwe zonproducten, beide met een 100% mineraal filter.

 

Lait Solaire Spécial enfants UVB/UVA 50+

– speciaal voor kinderen.

€ 28,00

Waarom een specifiek product voor kinderen?

Een kinderhuid is gevoeliger dan de huid van een volwassene en wordt ook gemiddeld twee tot drie keer meer blootgesteld aan de zon dan de huid van een volwassene (buiten spelen, een wandeling, op vakantie). In de kinderhuid zijn de cellen die melaninepigmenten produceren en de huid helpen beschermen tegen de zon (melanocyten), nog niet volwassen. De opperhuid (die geen melanine bevat) is ook kwetsbaarder voor UV-stralen. Het is daarom van cruciaal belang om de huid gedurende de kinderjaren te beschermen om schadelijkere, onomkeerbare effecten van blootstelling aan de zon te voorkomen.

Stick Solaire UVB/UVA 30

– speciaal voor de zongevoelige zones.

€ 22,50

Bescherming die u altijd bij de hand moet hebben!

Clarins biedt zonbeschermingsproducten met een hoge factor die altijd handig zijn. Deze zonstick is ideaal voor gevoelige delen, zoals de neus, lippen en oren. Perfect voor watersporten, sneeuw, skiën en als de zon zeer intens schijnt.

Dubbele hoge bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen

Deze zonstick heeft voor het eerst een formule met een 100% mineraal filter en zorgt voor een hoog beschermingsniveau dankzij het brede actiespectrum en een perfecte huidtolerantie op de gevoelige zones van het gezicht.

 

Clarins biedt een complete lijn zonbeschermingsproducten voor het gezicht. Een complete lijn voor elk type huid, of de zon nu fel of maar een beetje schijnt.

 

 

Clarins biedt een complete lijn zonbeschermingsproducten voor het lichaam. Een complete lijn voor elk type huid, of de zon nu fel of maar een beetje schijnt.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws van Clarins.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook