Met de jaren wordt het steeds moeilijker voor je huid om zich te herstellen.

03:37 - 02:10
luistertijd 03:37 - leestijd 02:10

Met de jaren wordt het steeds moeilijker voor je huid om zich te herstellen. Je huid wordt vochtarm omdat de natuurlijke beschermlaag aangetast wordt door vrije radicalen van buitenaf. De zon, milieuvervuiling, maar ook stress en weinig slaap tasten je huid steeds meer aan. De Fresh Expression lijn, op basis van Manilkara plantenextract zorgt ervoor dat de huid haar jeugdigheid behoudt door haar te beschermen en van binnenuit te herstellen. De Fresh Expression dagcrème met SPF 15 beschermt bovendien tegen schadelijke UV-stralen, die de eerste tekenen van huidveroudering veroorzaken. Je huid voelt weer lekker stevig en fris aan en straalt weer!

Fresh Expression dagcrème SPF 15 en nachtcrème

Met deze heerlijke dagcrème, op basis van Manilkara plantenextract bestrijd je effectief de eerste tekenen van huidveroudering. De crème is rijk aan vitamines, mineralen en essentiële vetzuren die je huid hydrateren, kalmeren, beschermen en verstevigen. SPF 15 beschermt bovendien uitstekend tegen schadelijke UV-stralen. Je huid voelt weer lekker stevig en heerlijk fris aan. Gebruik: elke ochtend na zorgvuldige reiniging.

Fresh Expression oogcrème

Je oogopslag is het eerste waar mensen naar kijken. Voorkom rimpels, tekenen van vermoeidheid en een vale tint met deze hydraterende crème, op basis van Manilkara-plantenextract. Rijk aan vitamines, mineralen en essentiële vetzuren en bevat geen parfum. Gebruik: reinig je gezicht goed, bijvoorbeeld met Dr. van der Hoog twee fasen oog en lipreinigingslotion. Breng een kleine hoeveelheid aan onder je ogen en klop zachtjes met je wijsvinger van buiten naar binnen.

Fresh Expression anti-pigmentcrème

Als sneeuw voor de zon: met deze fijne antipigment crème op basis van Humulus Lupulus (hop) extract los je pigmentatieproblemen op en maak je pigmentvlekken minder zichtbaar. Je huidteint wordt egaler en je gezicht straalt weer. Ook prima voor ouderdomsvlekjes en littekens.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds na zorgvuldige reiniging aanbrengen op het gehele gezicht.

Tip: deze crème is ook heel geschikt voor decolleté en handen.

Fresh Expression masker

Voor een onvergetelijke first impression gebruik je dit Fresh Expression masker met handige superinnovatieve applicatiekwast. Het pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan dankzij het natuurlijke Manilkara plantenextract. Dit masker verstevigt de huid en zorgt door de toegevoegde Bacocalmine TM voor een weldadige, ontspannende werking. Bovendien beschermt het tegen vrije radicalen. Gebruik: breng het masker met de tubekwast royaal aan op de goed gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat je huid nu 10 tot 15 minuten genieten. Neem het masker af met lauwwarm water. Voor een optimaal resultaat verwen je jezelf wekelijks met dit heerlijke masker. De kwast na gebruik goed schoon en droog maken.

Prijzen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Fresh Expression lijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook