Een droge huid heeft behoefte aan een milde huidverzorging die rijkelijk voedt en beschermt. Om de huid optimaal te beschermen en te kalmeren ontwikkelde Dr. van der Hoog de Natural Intensive lijn. Een serie rijke producten die de huid de bescherming geeft die het nodig heeft. De Natural Intensive lijn, op basis van plantaardig CM […]

02:28 - 01:28
luistertijd 02:28 - leestijd 01:28

Een droge huid heeft behoefte aan een milde huidverzorging die rijkelijk voedt en beschermt. Om de huid optimaal te beschermen en te kalmeren ontwikkelde Dr. van der Hoog de Natural Intensive lijn. Een serie rijke producten die de huid de bescherming geeft die het nodig heeft. De Natural Intensive lijn, op basis van plantaardig CM Glucan™, is speciaal ontworpen om de droge tot zeer droge huid intensief te verzorgen, te beschermen en 24-uurs hydratatie aan de huid te geven. Verrijkt met een groene, frisse geur met een vleugje citrus.

Natural Intensive dagcrème en nachtcrème

Deze weldadige dagcrème verzorgt de droge huid intensief, beschermt en geeft 24-uurs hydratatie en stevigheid aan de huid. Het unieke CM GlucanTM vormt een beschermende laag op je huid, terwijl Carnosine huidveroudering helpt voorkomen en de lipiden je natuurlijke vochtbalans ondersteunen. Deze heerlijk voedende crème op basis van natuurlijke ingrediënten voelt licht aan en trekt snel in. Je voelt gewoon dat je huid intensief wordt gevoed. De hele dag! Gebruik: elke ochtend na zorgvuldige reiniging. Vermijd de huid rondom je ogen. De Natural intensive lijn heeft ook een heerlijke nachtcrème, de perfecte beautybehandeling terwijl je slaapt.

 

Natural Intensive ooggel

Deze weldadige crème verzorgt de droge ooghuid intensief, beschermt en geeft 24-uurs hydratatie en stevigheid aan de huid. Het unieke CM GlucanTM vormt een beschermend laagje op je huid en verfrist en herstelt de natuurlijke vochtbalans. De perfecte beautybehandeling tegen wallen, een vermoeide blik en fijne lijnen. Gebruik: reinig je gezicht en breng een kleine hoeveelheid aan onder je ogen, klop zachtjes met je wijsvinger van buiten naar binnen.

Prijzen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Natural Intensive  lijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook