Grondig reinigen is erg belangrijk voor het behoud van een stralende en jonge huid. Bijkomend voordeel is dat elk verzorgingsproduct beter wordt opgenomen en je make-up langer mooi blijft. Door goed te reinigen verwijder je overtollig talg, vuil en onzuiverheden. Dr. van der Hoog ontwikkelde één basisreinigingslijn, Purity, voor elk huidtype en elke huidconditie, met […]

02:26 - 01:27
luistertijd 02:26 - leestijd 01:27

Grondig reinigen is erg belangrijk voor het behoud van een stralende en jonge huid. Bijkomend voordeel is dat elk verzorgingsproduct beter wordt opgenomen en je make-up langer mooi blijft. Door goed te reinigen verwijder je overtollig talg, vuil en onzuiverheden. Dr. van der Hoog ontwikkelde één basisreinigingslijn, Purity, voor elk huidtype en elke huidconditie, met een breed aanbod van verschillende reinigingsproducten.

Tips voor de optimale reiniging

Purity reinigingsdoekjes
De eerste stap naar een stralende huid

Een stralende, mooie huid begint altijd met een goede reiniging. Voor de snelle vrouw, die vaak geen tijd heeft om haar huid middels het 4-stappen beautyritueel te reinigen, vulde Dr. van der Hoog zijn basis reinigingslijn aan met handige reinigingsdoekjes. De frisse reinigingsdoekjes met >95% aan natuurlijke ingrediënten verwijderen op milde wijze make-up, overtollig talg en onzuiverheden. Makkelijk, snel, hygiënisch en daarnaast praktisch in gebruik.

De Purity reinigingsdoekjes zijn zonder parfum, kleurstoffen en parabenen en daardoor ideaal voor alle huidtypen, zelfs voor de overgevoelige huid. Het resultaat? Een heerlijk fris gezicht!

Prijzen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Purity reinigingslijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook