Hoe het begon Omdat zijn vrouw huidproblemen had, startte Dr.

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Hoe het begon

Omdat zijn vrouw huidproblemen had, startte Dr. Pieter Hendricus van der Hoog in 1913 zijn wereldreis. Een avontuur dat bestond uit het zoeken naar natuurlijke ingrediënten om de beste crèmes te ontwikkelen. Als afgestudeerd arts en dermatoloog werkte hij jaren op de meest exotische plekken. Van Saoedi Arabië tot Afrika en van de binnenlanden van Indonesië tot Suriname en Curaçao. Geïnspireerd door inheemse gebruiken creëerde hij zijn eerste en inmiddels befaamde huidverzorgingsproducten onder de naam Dr. van der Hoog. In 1935 legde hij daarmee de basis voor het eerste cosmeticahuis van Nederland.

Hoe het nu is

Zijn visie is nog springlevend. Huidverzorgingsproducten op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen in combinatie met de laatste laboratoriuminnovaties. En met maar één doel: Natuurlijke schoonheid, it shows. Immers de huid is als een kledingstuk. Ze laat zien wie je bent en hoe je je voelt. Hoe mooier de huid hoe mooier je uitstraling. Schoonheid ontleend aan de natuur is wat ons drijft. Puur en wars van fancy toevoegingen. Helder fris en authentiek. Zo voelt vandaag de dag de collectie van Dr. van der Hoog.

Ontdek welke natuurlijke ingrediënten in de producten van Dr. van der Hoog zitten. Ga nu op ontdekkingsreis via de “Discovery of Nature” pagina van Dr. van der Hoog.

Niets natuurlijker voor je huid dan Dr. van der Hoog

Zoals je waarschijnlijk wel opgevallen is, is Dr. van der Hoog in een nieuw jasje gestoken. Het logo, de verpakkingen, de producten, het assortiment ,alles is vernieuwd. Ook hebben we sinds 20 jaar weer een nieuwe commercial ontwikkeld, die de natuurlijke klasse uitstraalt die wij als merk willen garanderen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar dit filmpje en ontdek waarom er niets natuurlijker voor je huid is dan Dr. van der Hoog.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook