Moroccan Oil De alom geprezen Moroccan Oil Treatment is er nu ook in een light versie, speciaal voor blond haar, fijn haar en gekleurd haar.

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

Moroccan Oil

De alom geprezen Moroccan Oil Treatment is er nu ook in een light versie, speciaal voor blond haar, fijn haar en gekleurd haar. Het geeft dezelfde unieke glanzende, gladde resultaten als de originele formule, maar nu aangepast op fijnere haarstructuren. Het product conditioneert, styled en finished je haar ineen.

Dit vinden wij fantastisch nieuws omdat Morcoccan Oil daadwerkelijk geweldig is voor je haar. Alleen begrijpen wij niet zo goed wat blond haar, gekleurd haar en fijn haar met elkaar gemeen hebben. Een andere haarstructuur? Maar hoe zit dat dan? Helaas dat wordt niet uitgelegd. En betekent het dan dat de originele Oil vooral geschikt is voor donker haar, dat ongeverfd is, en dik is en…?

Toch, wij gaan dit zeker uitproberen. Tot slot: ook als je zelf je haar kleurt is het een goede tip om eerst wat  Oil in je haar te doen en dan pas de verf. Het beschermt het haar een beetje tegen chemische invloeden van het verfbad. Wat het kost wordt ook niet vermeld. Te koop bij kappers en online.

Andrelon droogshampoo voor blond haar

Droogshampoos, wij zijn er dol op. Omdat ze je een hoop tijd besparen. Je kunt in een handomdraai een wasbeurt overslaan en je haar wat extra volume geven. Andrelon bracht eerst een algemene droogshampoo uit voor extra volume en grip, nu is daar ook een Langer Fris variant bijgekomen om het langer luchtig te houden en de vettigheid wat af te remmen, en speciaal voor blond haar eentje die het haar optisch oplicht waardoor het nog mooier blond lijkt, en bovendien geeft het een just off the beach effect. Ze kosten 4,99 euro voor een spray van 245 ml. Hebben!

Luxe antioxidanten shampoo van Christophe Robin

De Franse kleurspecialist, en ambassadeur van L’Oréal, Christophe Robin heeft zijn heerlijke haarverzorgingslijn nog verder uitgebreid. Een van de mooie producten voor blond haar met een fijnere structuur (of haar met blonde highlights) is de Lait Lavent antioxydant aux 4 huiles et myrtille. Een ultra milde reiniger met een nieuwe generatie surfactanten waardoor er met een hogere concentratie componenten kan worden gewerkt voor een nog effectiever resultaat, aldus Robin. Er zit een mix van 10% botanische oliën in uit amandel, zonnebloem, perzik, volubilis, en vitamine a, e en omega 3 en 6. De shampoo is vrij van SLS, parabenen, kleur, alcohol, siliconen. 250 ml kost 30 euro. Er is ook een conditioner in deze lijn verkrijgbaar. Te koop bij Skins.

Lees ook:

Lees ook