shop Pascaud Rehydra Spray voor gezicht, lichaam en haar Multi-inzetbaar! Onder je gezichtscrème, in of na het zonnen voor extra vocht, als primer voor make-up en voor een mooie glans aan haar en huid! Bekijken De laatste tijd kun je veel over nageltrends lezen op Beautyjournaal. Leuk versierde nagels, alleen niet echt makkelijk om zelf […]

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

De laatste tijd kun je veel over nageltrends lezen op Beautyjournaal. Leuk versierde nagels, alleen niet echt makkelijk om zelf te maken. Van de week kregen wij van Bourjois iets heel erg handigs binnen! Een kwastje met twee uiteinden, om een French manicure te maken en motieven op je nagels. Ik testte het meteen even uit.

Nagellak

De nieuwe collectie van Bourjois heet So Laque Ultra Shine. Deze collectie bestaat uit vijf tinten, 2 zachte en 3 felle kleuren. Ook zit er een top coat in de collectie.

Het kwastje

Het kwastje heeft twee uiteinden. Een voor een French manicure, een afgeschuind kwastje. Aan de andere kant een ultra dun kwastje, het precisie-uiteinde. Hier kun je nauwkeurige motieven mee maken.

Is het makkelijker?

Toen ik dit schattige kwastje zag wilde ik het natuurlijk proberen. Mijn nagels waren als roze gelakt, ik doe daarom een French manicure lijntje en alleen op mijn pinkjes een motief, streepjes en stippen. De French manicure maak ik met de kleur Rose Imiginaire (n. 62).

Meteen denk ik: moet ik het kwastje in het potje dopen. In het persbericht staat dat op de verpakking een schema met uitleg staat en motieven en kleurencombinaties. Die verpakkingen hebben wij niet binnen gekregen, een beetje natte vinger werk dus wat betreft de kleurencombinatie. Wel staat er in het persbericht als tip: doe een druppel op een pallet en werk vanuit daar met het kwastje.

De French manicure gaat mij gemakkelijk af, met rechts… Links is een stuk lastiger, het randje ziet er dan ook een beetje slordig uit.

Op de ene pink heb ik streepjes gezet en op de andere stipjes.  De streepjes gingen moeilijker dan ik had verwacht, maar de lijntjes zijn verbazingwekkend fijn. Mooi! De stipjes zijn simpel om te maken en zien er grappig uit. Ook deze zijn heel erg klein.

Conclusie

Je moet even de tijd nemen om dit uit te voeren. De nagellak moet ook eerst goed drogen voordat je met het kwastje aan de gang kunt. Ook moet je even wachten met de top coat aanbrengen. Voor iemand zonder al te veel geduld en een niet al te vaste hand ging het mij bijzonder goed af. Ik heb nu roze nagels met een fel roze French manicure, op een pink fel roze streepjes en op de andere pink fel roze stipjes. Leuk! Bedenk jou kleurencombinaties en motieven. Je kunt natuurlijk ook andere kleuren gebruiken.

De nagellak en de top coat kost €8,50. Het ‘Pro Dubbel Uiteinde’ kwastje kost €6,99. Deze collectie is vanaf juli te koop in de winkel.

Lees ook:

(Sanne Cheret)

Lees ook