Een betere werkervaring in beautyjournalistiek kun je niet krijgen!

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

Ben jij onze nieuwe redactie stagiair

Het meest inhoudelijke online beautyjournalistieke platform van Nederland en België is op zoek naar een redactiestagiair.

Bijvoorkeur een HBO- of WO-communicatie studie,  voor bijvoorkeur een lange stage! Maar het mag ook als een werkervaringsplek ingevuld worden. En….je werkt deels op kantoor, deels ben je op pad, en deels mag je thuis werken;-)

BeautyJournaal is een online platform dat dagelijks nieuws publiceert over de beautybranche in de breedste zin van het woord: van nieuwe producten, nieuwe behandelingen, de (on)waarheden achter de claims op potjes, tot zakelijk nieuws, grote of kleine schandaaltjes, testreviews en inzichten van ons gerenommeerde team van experts. Ook produceert BeautyJournaal online videoproducties voor het eigen platform en voor derden.

BeautyJournaal wordt aangestuurd door een van de meest doorgewinterde en gepassioneerde beautyjournalisten van Nederland, Monique Lindeboom en een topper van een bureaucoordinator, Corine Steenwijk!  We werken nauw samen met diverse experts op deelgebieden in beauty en we beschikken over een dedicated testteam.

Schrijven, video’s monteren, WordPress beheersing

Voor ondersteuning op de redactie zoeken wij een wijze meid of jongen die dol is op beauty maar ook al in staat is om een onderbouwd (beauty)verhaal te schrijven. Je journalistieke voelsprieten moeten absoluut aanwezig zijn, net zoals affiniteit met beautyproducten en ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Ook een goed, esthetisch beeldgevoel is belangrijk.We verwachten dat je foutloos Nederlands kan schrijven (dus geen spreektaal en dialect!) We verwachten ook dat je het  schrijvende ambacht inmiddels redelijk beheerst, zodat je een tekst volgens de gangbare spelregels in elkaar kan zetten. En ook belangrijk: dat je met WordPress overweg kan, en video’s kan monteren.

Als stagiair krijg je bij ons een grote mate van vrijheid om je talenten te ontwikkelen. Je wordt daarin ook heel goed begeleid. We laten je volledig meedraaien met onze professionele organisatie.

Schrijf ons een uitgebreide (foutloze) brief over je kwaliteiten en je dromen en doe er een fijne foto bij. De standplaats is Amsterdam.

Mail ons via het contactformulier. Wil je meer inlichtingen, mail dan even je telefoonnummer door, dan bellen wij je terug.

Monique Lindeboom,  journalist en uitgever van BeautyJournaal.nl

Lees ook