Een mooie huid straalt van gezondheid en heeft een goede vochtbalans. Externe invloeden zoals de zon, kunnen de huid helaas uitdrogen. Een droge huid is niet in staat om de broodnodige vochtvoorraad optimaal op peil te houden en kan bovendien erg gevoelig zijn. hannah Hydro Mask hydrateert, herstelt, verfijnt en verzacht de huid van het […]

02:23 - 01:26
luistertijd 02:23 - leestijd 01:26

Een mooie huid straalt van gezondheid en heeft een goede vochtbalans. Externe invloeden zoals de zon, kunnen de huid helaas uitdrogen. Een droge huid is niet in staat om de broodnodige vochtvoorraad optimaal op peil te houden en kan bovendien erg gevoelig zijn. hannah Hydro Mask hydrateert, herstelt, verfijnt en verzacht de huid van het gezicht, hals en decolleté en voorziet deze van een ultiem vochtcomfort en direct voelbare kalmering!

Een vochtarme huid is een spreekwoordelijke ‘schietschijf’ voor het verkrijgen van allerlei huidaandoeningen en voelt bovendien niet comfortabel aan. hannah Hydro Mask geeft de gezichtshuid naast directe hydratatie tevens een gladder en egaler aanzien door de verfijning van de poriënstructuur. De formule kalmeert bovendien een gevoelige huid na behandelingen als harsen, scheren, waxen en biedt een aangename verkoeling bij bijvoorbeeld overmatige blootstelling aan UV-straling in de zomer.

Actieve regenererende én hydraterende werkstoffen

 

hannah Hydro Mask bevat hyaluronzuur, wat zich van nature bevindt in de extracellulaire matrix van de huid. Deze werkstof geeft een verbeterde hydratatie, regeneratie en elasticiteit en heeft het vermogen om 600 maal het eigen volume aan vocht vast te houden. Dankzij de toevoeging van aminozuren wordt verhoorning van de opperhuid voorkomen en wordt de pH-waarde van de huid gereguleerd. De vitaminerijke tarwekiemolie, met vitamines A, D, E en F en enkele componenten van het B-complex, sterinen, fytohormonen en lecithine, werken intensief huidherstellend, normaliserend en stimuleren de doorbloeding voor een gezonde en stralende teint.

Intensieve dorstlesser!

Door het hannah Hydro Mask regelmatig te gebruiken, dagelijks of enkele malen per week als masker, krijgt de huid een intensief dorstlessende vochtboost. Het masker kan tevens rond de ogen worden aangebracht. Na gebruik voelt de huid zacht, soepel en goed gehydrateerd aan. Bovendien wordt zichtbaar dat de structuur van de poriën verfijnd is en dat de huid kalmeert.

hannah Hydro Mask is verkrijgbaar voor € 35,00/50ml bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website Huidcoach.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws van hannah.

Lees ook