Jaja, die trend van plakplaatjes als instant make-up zet door.

01:15 - 00:45
luistertijd 01:15 - leestijd 00:45

Jaja, die trend van plakplaatjes als instant make-up zet door. We berichtten onlangs al over nieuwe nagelstickers en lipstickers, nu zijn er ook stickers voor je ogen.

Laten we eerlijk wezen, het is nieuw in Nederland, maar natuurlijk niet nieuw in de wereld. Nagelstickers bestaan al heel lang, ik had ze al in de jaren 70, en de mooiste vind je tegenwoordig bij Minx nails, waar vooral op internationale coutureshows veel furore mee wordt gemaakt. Stickers voor je ogen kende ik ook al, van enkele jaren geleden: met poeder. Niet dat het wat werd, het was gewoon een leuke gimmick.

Lipsticker zijn er ook, onze redacteur Debby heeft ze onlangs nog uitgeprobeerd en vond het ideaal voor een feestje.

In dezelfde categorie vallen natuurlijk deze oogschaduwstickers met kekke prints. Verkrijgbaar in eyeliners en tattoos. Ze zijn van Nail Rock en verkrijgbaar bij DA en de Mooi parfumerieën voor €8.99. Let wel: ze heten geen ‘nail’ dan, maar ‘eye rock’.

Lees ook:

Lees ook