De Soins Multi- Hydratant lijn werd geïntroduceerd in 2000 en werd door vele vrouwen toegejuicht. De gespecialiseerde lijn Soins Super Multi-Hydratants voorziet heel nauwkeurig in de vochtbehoefte van de huid. Door warmte, kou, droogte en airconditioning kan de huid uitdrogen. Dankzij de perfecte combinatie van plantenextracten in deze crèmes blijft het vochtgehalte van de huid […]

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

De Soins Multi- Hydratant lijn werd geïntroduceerd in 2000 en werd door vele vrouwen toegejuicht. De gespecialiseerde lijn Soins Super Multi-Hydratants voorziet heel nauwkeurig in de vochtbehoefte van de huid. Door warmte, kou, droogte en airconditioning kan de huid uitdrogen. Dankzij de perfecte combinatie van plantenextracten in deze crèmes blijft het vochtgehalte van de huid constant. Met als resultaat een frisse en vitale huid die zacht aanvoelt.

De lijn kan tijdelijk gebruikt worden op momenten dat de huid droog aanvoelt maar ook als reguliere huidverzorgingslijn. De serie Soins Super Multi-Hydratants bevat naast dagelijkse verzorging voor diverse huidtypes ook een hydraterend masker, een lipbalsem en een intensief vochtherstellend serum.

Nu geven de laboratoria van Clarins hen alle reden om nog enthousiaster te worden… Binnen deze lijn komt Clarins nu met 2 vernieuwde producten;

Een unieke tweefasensamenstelling

De samenstelling van het Bi-Sérum, een innovatie van Clarins, is geïnspireerd op de dubbele aard van de huid die zowel vocht als vet bevat. Dankzij de optimale affiniteit met de huid wordt de vochtinbrengende werking van de werkzame bestanddelen versterkt: hyaluronzuurcomplex en schorsextract van de katafrayboom waaraan herstellende extracten van Incazaad en chondrus crispus zijn toegevoegd.

Een ongekend lichte en weldadige samenstelling

De nieuwe lipide fase is nu een nog fijnere olie die nog vloeibaarder is. Even schudden is voldoende om de beide fasen perfect uitgebalanceerd te mengen tot een mooi blauw serum. Dit serum wordt aangebracht voor de reguliere dag- of nachtverzorging.

Bi-Sérum Intensif ‘Anti-Soif’, 30 ml € 57,50

De belofte van een frisse, matte huid

Aan de exclusieve Clarins-combinatie van een hyaluronzuurcomplex met het schorsextract van de katafrayboom is aan deze gelcrème een extract van morenebasterdwederik toegevoegd dat de talgproductie reguleert en een extract van granaatappel dat helpt om de verwijde poriën weer te sluiten. Het anti-vervuilingscomplex van Clarins versterkt de afweer van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit product heeft het verkoelende effect van een gel en de zachtheid van een crème en geeft een uitzonderlijk effectieve hydratatie! Voor een nog beter resultaat brengt u eerst Bi-Sérum Intensif ‘Anti-Soif’ aan.

Gel Fondant Désaltérant, 50 ml  € 51,0o

 

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook